Biokalcijum

   Neka i vama koristi mudrost razvijana kroz 5000 godina

          

 

Home
Up

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo u primeni Tiens preparata.

                          

Vrijeme je za

 KORDICEPS

Neka svaka vaša terapija bude uspešnija

                

Kalcijum

    

Sastav: Gelaktooligosaharidi (GOS) 4331 mg, nemasno mleko u prahu 3200 mg, prah ribljih kostiju 1600 mg (kalcijum 360 mg (45 %RDA*)) , nemlečna zamena za mlečni krem 600 mg, kakao u prahu 200 mg, saharinska soda zaslađivač 10 mg, askorbinska kiselina 7.5 mg (12.5%RDA*), aroma vanile 5 mg, aroma etil maltol 3 mg, gvožđe (sulfat) 2 mg, retinol vitamina D 2 µg (40 %RDA*), kolekalciferol vitamin A 106 µg (13.25%RDA*).

Doziranje: 1/4-1 kesica dnevno.

Trajanje programa: 1-3 meseca.

Pakovanje: 10 kesica u pakovanju, sadržaj kalcijuma u jednoj kesici - 400 mg

Apsorpcija u organizmu 90% !!! Najbolje rešenje gdje god je manjak kalcijuma.

 

 

Jedan od najboljih kalcijuma na svetu!!!

Kalcijum Tiens

Navedeni preparat je rezultat moderne visoke tehnologije. On je proizveden prema posebnom receptu, u koncentrovanom obliku i  u izbalansiranoj dozi sadrži mnogo hranljivih sastojaka. Zato je njegovo dejstvo svestrano za očuvanje zdravlja.  Njegova apsorpcija u organizmu je 90%.  što ga čini jedinstvenim i odatle mnoštvo iskustava na sve strane svijeta. 

Velika apsorpcija našeg kalcijuma omogućava da ne dolazi do stvaranja taloga na krvnim žilama niti stvaranja kamenaca( Uvijek pročitajte kolika je apsorpcija bilo kojeg kalcijuma koji uzimate upravo zbog opasnosti stvaranja kamenaca i zakrečenja krvnih žila.  te zato taj podatak drugi proizvođači ne ističu jer im je usvajanje od 7% pa do najviše 65%). Te omogućava da se organizam nahrani na potpuno prirodan način i dobije ono što mu je nedostajalo. 

Kalcijum ima najvažniju ulogu u formiranju i razvoju kostiju i zuba, omogućava koagulaciju krvi, kontrakciju mišića i prenošenje nervnih impulsa.

U sastav ovog proizvoda, osim organskog kalcijuma, dobijenog najsavremenijom metodom iz ribljih kostiju, ulazi i vitamin A. Vitamin A reguliše rast i razvoj kostiju, zuba, i ćelijskih membrana i doprinosi njihovom stvaranju, pozitivno utiče na vid, i štiti organizam od infekcija.

 

Iskustava u primjeni biokalcijuma:

Iskustva kod osteoporoze

Biokalcijum se pokazao najjačim preparatom upravo kod osteoporoze. Možete kod nas pogledati nalaze  iz Rijeke i vidjeti uspješnost primjene biokalcijum kod osteoporoze. .  

Ružica, 56 g., 

Osteoporoza i artritis.  Koristila klacij i antilipidni čaj. Vidno poboljšanje pokretljivosti svih kostiju.  Bolovi 90% manji.  Stisak šake gotovo normalan.

 

Zdenka, 74 g.  Zagreb

Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tiens kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo. Koristila kalcij, cink, gai bao, antilipidni čaj, hitozan, kordiceps. 

 

Iskustvo kod problema sa bolovima u koljenima

Jevgenije, 

Kako sam se u mladosti bavio sportom, počeli su s vremenom problemi sa koljenima. Sve sam se teže kretao. Supruga mi je predložila da koristim biokalcijum.  U početku sam bio skeptičan.  Međutim kada sam počeo koristiti biokalcijum bolovi su nestali i ja se danas mogu kretati bez problema.  Čak se i osjećam 15 godina mlađi.

Behter

Miro, 50 g.,

Behter 15 godina. Godinama koristio voltaren-retard, forte, čepići, lumidol,mioflex… Nakon korištenja kalcija, cinka, kalcija s lecitinom, hitozan, mravac.  Nakon tri tjedna nestali bolovi osjeća se super.

 

Problemi kičme

Mila 40 g. 

Bar dva puta godišnje nepokretnost i terapije.  Koristila hitozan i kalcij.  Već druga godina bez problema sa kičmom.

 

Upala tetiva na ruci

Upala tetiva na ruci i jaki bol. Na hitnoj primila voltaren, nakon nekoliko sati bolovi ponovo počeli.  Primila 10 blokada, bolovi i dalje nesnosni.  Koristila kalcij, bkalcij s lecitinom, kordiceps. Nakon dva dana korištenja preparata bolovi nestali.

 

Iskustvo sa alergijom

Suzana,  40 g.

Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama. Također sam i kod djece uspjela riješiti problem sa alergijom.

Maja,

Problemi sa alergijom na sunce(ljeti) i divlju žalfiju(cvjetanje). Koristila biokalcijum i hitozan.  Cijelo ljeto prošlo bez alergija.  Jedino naznake kada bi se puno više izlagala suncu.

Nada, 44 g.

Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju kalcijuma i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tiensu.

 


Vitamin D, bez kog nema usvajanja kalcijuma, takođe ulazi u sastav ovog jedinstvenog preparata.  Vitamin D je od vitalnog značaja za razvoj koštanog tkiva, kao i za metabolizam.

Usvojivost Tiens Kalcijuma u prahu je preko 90%, što ovaj preparat čini nezamenljivim u prevenciji osteopenije i osteoporoze.

Koštani kalcijum u obliku koštanog brašna koji se dobija fermentacijom ribljih kostiju (400 mg/kes.), vitamini B1, B2, B5, B6, B12, A, E, K, C, D, folna kiselina, mikroelementi – 17 vrsta među kojima su: magnezijum, gvožđe, jod, bakar, mangan, silicijum, fosfor, kalijum, cink, selen i drugi, maltodekstrin, kalijum bifosfat, mono i digliceridi, silicijum-dioksid, lecitin, obrano mleko u prahu, kakao, hidrogenizovano sojino ulje, prirodna aroma vanile.

Kalcijum: zauzima peto mesto među elementima koji se nalaze u sastavu našeg organizma (ugljen dioksid, kiseonik, vodonik i azot). U ljudskom organizmu nalazi se od 1 do 2,2 kg kalcijuma i 600-650 g fosfora.

Oko 99% ukupnog kalcijuma i 70-77% fosfora u našem organizmu ulazi u sastav skeleta

 

 

Soli kalcijuma kao koenzimi učestvuju u regulaciji mnogih najvažnijih funkcija u organizmu:

 • učestvuje u procesu spajanja i vezivanja ćelija, utiču na gustinu međućelijske tečnosti, što se odražava na funkcionalnu aktivnost ćelija;

 • s obzirom na to da predstavlja strukturni element ćelijskih membrana, pomaže da hranljive materije dospeju u ćeliju;

 • učestvuje u regulaciji rada preko 300 enzima;

 • neophodan je za kontrakciju i relaksaciju (opuštanje) mišića, uključujući i srčani mišić;

 • utiče na sekreciju insulina;

 • ima antihistaminska svojstva kod alergijskih stanja;

 • neophodan je za normalno zgrušavanje krvi;

 • ima važnu ulogu u prenosu nervnih impulsa (nedostatak kalcijuma dovodi do povećane nadražljivosti);

 • pomažu oplodnji tako što spermatozoidi imaju s prednje strane tvorevinu od kalcijuma u vidu strelice (akrozom) kojom probijaju omotač jajne ćelije. U slučaju nedostatka kalcijuma, spermatozoid ne može da probije omotač pa zbog toga ne dolazi do oplodnje, što predstavlja jedan od uzroka steriliteta kod muškaraca;

 • pomaže podmlađivanju organizma, dajući elastičnost koži, sjaj kosi i lepotu noktima;

 • predstavljaju gradivni materijal za celokupan sistem vezivnog tkiva organizma koji podrazumeva mišiće, fascije, tetive, kožu i kosti;

 • povećavaju imunitet tako što povećavaju baznost organizma.

Delovanje: velik broj komponenata  osigurava širok spektar djelovanja. Preporučuje se kod osteoporoze, slabog zgrušavanja krvi, za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja., prevenciju karijesa, bolesti kože, srca, krvnih žila i onkoloških bolesti.

Način primene:

Sadržaj kesice preliti mlakom vodom do 40°C (jer preko 40°C počinje denaturacija belančevina i prah se zgrušava), promešati i popiti 10-15 minuta pre jela, ili prah dodati u hranu (sremski sir, sirni namaz, jogurt).

Ne treba ga sipati u čaj ili kafu, jer kofein blokira usvajanje kalcijuma.

Kod prehlada: 1 kesica na 500-800 ml vode. Piti u toku dana na svakih 30 minuta (2-3 dana). Osobe koje pate od nesanice treba da počnu sa 1/3 kesice tokom 14 dana, a zatim po 1/2 kesice. Najbolji efekat tokom uzimanja «Biokalcijuma» postiže se ako se pije s čajem od šipurka (1 supenu kašiku plodova preliti sa 200 ml ključale vode i ostaviti da odstoji 10-12 sati u termosu).

 

 

 

NAJBOLJE IZ KINE ZA VAS

     Mnoštvo pozitivnih iskustava je najbolje svedočanstvo o uspešnosti kineske mudrosti.

-----------------------------

  

Tiensov kalcijum

Jedan od najboljij kalcijuma u svetu

Kalcijum Tiens

 

------------------------------

Korisno na netu svima:

 

www.maticne-celije.savjeti.com/

 

 

 

 

Korisno na netu svima:

www.maticne-celije.savjeti.com/

 

 

Home ] Up ]

Linkovi