Poboljšanje prehrane

   Neka i vama koristi mudrost razvijana kroz 5000 godina

          

 

Home
Biokalcijum
Spirulina

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo u primeni Tiens preparata.

                          

Vrijeme je za

 KORDICEPS

Neka svaka vaša terapija bude uspešnija

        

Dopuna prehrani

   

Industrijska obrada je učinila da je hrana postala siromašnijom. Te je potrebno na druge načine nahraniti organizam i dati mu ono što nedostaje u hrani.

Kalcijum je makro element koji učestvuje u izgradnji celokupnog koštanog ssistema u telu i neophodan je za preko 200 biohemijskih reakcija u organizmu. Kada uzimate preparate kalcijuma različitih kompanija, niti na jednom ne piše procenat usvajanja.

Do pojave kalcijuma od Tiensa najveći procenat usvajanja kalcijuma bio je 65%, a najčešće je bio puno manji. Što se događa s ostatkom kalcijuma u telu i gdje se taloži nigdje ne piše.

Kalcijum od Tianshia se u organizmu usvaja oko 90% i nema opasnosti od taloženja u zglobovima ili kamencu.

Stoga je to pravo je rješenje za sve koji pate od manjka kalcijuma u telu.

   

 Takođe tu je i divlja spirulina kao i uistinu delotvoran Tiensov cink od kokošjih jaja.

 

Kalcijum je  pravo  rješenje za sve koji pate od manjka kalcijuma u tijelu. Jedan od najboljih kalcijuma na svijetu

Spirulina se uobičajeno proizvodi u bazenima. Tianshi međutim nudi divlju spirulinu.

Tiens cink pomaže  u poboljšanju fiziološkog stanja organizma.

 

Nepravilna ishrana dovede do mnogih zdravstvenih problema.

  • Nedovoljna ishrana; U ovom slučaju kod dugotrajnog gladovanja ili nedovoljne ishrane, dolazi do poremećaja mehanizma rađanja krvi i kretanja Či, što dovodi do njihovog iscrpljivanja, kao i do iscrpljivanja ukupne Či. Kao posledica dešavaju se različiti zastoji krvi i Či, što dovodi do oboljenja, kao i do povećane podložnosti bolesnika spoljnim uticajima.

  •  Prejedanje; Kod prekomernog uzimanja hrane strada funkcija želuca i slezine (javlja se praznina Či). Hrana se dugo zadržava, ne prerađuje se dovoljno, usled čega se pojavljuje nadimanje stomaka, povraćanje, proliv, fermentacija u stomaku. Osim toga, kod dugotrajnog zadržavanja hrane može se pojaviti i toplota. Ako je hrana suviše hladna, mogu se pojaviti vlažnost i sluz, koji se takođe zadržavaju i izazivaju oboljenja kao što su hemoroidi, ateroskleroza (kada je hrana dosta masna i slatka), a takođe i različite promene u mišićima i tkivima. 

  •  Zagađena hrana;  Od zagađene hrane dobijaju se gliste i bakterijske bolesti sa odgovarajućom kliničkom slikom.

  •  Jednoobrazna, jednolična ishrana;  U knjizi „Su ven“ se govori: „Pet ukusa dolazi u želudac. Svaki ukus odgovara svome organu“. Kiselo – jetri, gorko – srcu, slatko – slezini, ljuto – plućima, slano – bubrezima“. Ako je hrana jednolična i bolesnik je dugo konzumira (previše gorka, preslatka), onda to postaje uzrok raznoraznih bolesti. Takođe, to može otežati tok bolesti

Koncentracija mineralnih elemenata u biljkama se postepeno smanjuje. Sadržaj gvožđa u voću je u SAD smanjen za 57%, magnezijuma za 35%, kalcijuma u zelenom povrću za 46,5%. Kupus je izgubio 85% kalcijuma, a pšenica 46%.

Na primer, posledica toga je da deficit kalcijuma u obroku stanovništva evropskih zemalja iznosi 10-30% od preporučene norme.

Utvrđeno je da u najmanje 50% slučajeva oboljevanja od raka kod žena i 33% kod muškaraca uzrok predstavlja faktor ishrane (E. Winder).

 

 

NAJBOLJE IZ KINE ZA VAS

     Mnoštvo pozitivnih iskustava je najbolje svedočanstvo o uspešnosti kineske mudrosti.

-----------------------------

  

Tiensov kalcijum

Jedan od najboljij kalcijuma u svetu

Kalcijum Tiens

 

------------------------------

Korisno na netu svima:

 

www.maticne-celije.savjeti.com/

 

 

 

 

Korisno na netu svima:

www.maticne-celije.savjeti.com/

 

 

Home ] Biokalcijum ] Spirulina ]

Linkovi