Tiens najbolje za zdravlje iz Kine

5000 godina skupljenog znanja i iskustava


 Očistite organizam


Znači izbaciti otrove iz tela. Nepravilna prehrana, stres i zagađenje okoline povećavaju unos  otrova u naš organizam, što utiče direktno na naše zdravlje. Danas konzumiramo hranu s puno kolesterola, a malo voća i povrća te neredovito ili nikako ne vežbamo. Sve to dovodi do opasnog taloženja otrovnih supstanci u krvnim žilama - nešto poput kamenca u posuđu. Vremenom će ti talozi oštetiti i stanjiti krvne žile, čineći ih krhkima i neelastičnima, uzrokujući povišeni krvni pritisak.

Organizam ima dovoljno sposobnosti da obnovi svoje zdravlje.  Samo je potrebno dovesti sve u stanje kada organizam nije bio zatrovan sa svime i gladan puno toga. Čišćenjem se stanje vraća u vrijeme kada nije bilo otrova i naslaga u telu.

Vodeći preparat za čišćenje i odkiseljivanje tijela


 

Čišćenjem od otrova i taloga  oslobađate materijalne i energetske tokove u telu. To je preduslov ukupne ravnoteže i harmojine.
Ravnoteža stvara unutarnju harmoniju i sreću. Odkiselite svoj organizam.  Tu je hitozan najbolji izbor  • Sastav: hitin (15%), i hitozan (85%) iz oklopa morskih rakova
  • Djelovanje: učinkovito čisti organizam od otrova, reguliše kolesterol i krvni pritisak, poboljšava izmjenu tvari u organizmu. Apsorbira i izbacuje radioaktivne tvari iz organizma. Preventiva kod onkoloških bolesti, sprečava širenje kancerogenih ćelija krvožilnim sistem.


  • Sastav: različite vrste zelenog čaja, lišće lotosa i različite vrste kineskih trava
  • Djelovanje: čisti krvožilni sustav od masnih naslaga, tonizira krvne žile, omogućava pravilnu izmjenu tvari (metabolizam) i izbacuje otrove iz organizma. Preventiva kod onkoloških bolesti i bolesti jetre.
  • Sastav: pripremljen na bazi ekstrakta koštica crnog grožđa u čijem su sastavu fioflafonoidi (prirodni antioksidansi) i resveratrol (vigor rousing)

  • Djelovanje: vrlo jak antioksidant, puno jači od vitamina E, C, betakarotena, te štiti organizam od delovanje slobodnih radikala.  • Sastav: zečje uho (kinesko), korjen "bjelocvjetne jezgre breskve", šafranika i drugo kinesko bilje
  • Delovanje: učinkovito potiće čišćenje jetre i poboljšava cirkulaciju. Vraća koži elastičnost i eliminira pigmentne mrlje. Uklanja slobodne radikale te tako štiti od prevremenog starenja.