Tiens najbolje za zdravlje iz Kine

5000 godina skupljenog znanja i iskustava


Bezbolna akupunktura


Tvorac ljudskog tela postavio je mrežu  tačaka na čovekovom tijelu. Djelujući na te tačke kineski mudraci su otkrili da se može delovati i na čovjekovo zdravlje.

Zapadna medicina je uspela stvoriti i aparat kojim se mogu otkriti te tačke i izmeriti njihov potencijal. Uspeli su i merenjima potvrditi povezanost potencijala tih tačaka i stanja zdravlja te time potvrditi iskustvo kineskih mudraca skupljano hiljadama godina. Stvorena je i nova oblast na ovom polju pod imenom elektroakupunkturna dijagnostika.

Na ovom polju preporučujemo malo čudo iz Kine. Aparat kojim se deluje na zonu te nije potrebno poznavanja položaja akupunkturnih tačaka da bi se iskoristio njihov utjecaj na zdravlje.


Preporučujemo ga svima, a posebno onima koji imaju problema sa pritiskom, koncentracijom, stresom, seborejom, opadanjem kose, glavoboljom, snom...

Tiens Aparat " kućni masažer" pomaže pri normalizaciji krvnog pritiska. Tvorac ovog aparata dobio je za njega osam međunarodnih zlatnih medalja za naučno-tehnički pronalazak i dizajn.

Više od 1000 kliničkih pacijenata, koji su patili od bolesti povišenog pritiska ispadanja kose, migrene i drugih oboljenja i koji su svakodnevno koristili aparat u skladu s instrukcijama, postigli su očigledni efekat.


Marija, 65 godina
Sa izrazitim vrtoglavicama.  Uz svakodnevnu primjenu aparata osjeća se izvrsno
 
Katica, 78 godina
Ispadanje kose. nakon tri tjedna kosa prestala ispadati, čak je počela rasti nova i kvalitetnija kosa.
 
Vedran, student
Tri godine imao problema sa seborejom i prhuti, upotrebljavao mnoge preparate i nije uspio problem riješiti. Primjenom aparata uspio riješit i svoje probleme, bez prhuti, a seboreja se maksimalno povukla.
 
Dinko,54 godine
Bolovi u ramenu.  Za sedam dana redovne primene bez tableta normalno pokreće ruku bez bolova.
 
Ivka ,52 godine
Godinama patila od migrena. Primjenom aparata tri puta na dan po pet minuta nakon dva tjedna ona je bez glavoboljaAkupresurni tepih

Za osobnu refleksoterapiju i masažu stopala preporučujemo vam tepih za masažu. Na jednostavan način djelujte na akupunkturne točke stopala kao i na čakre koje se nalaze na stopalima.  U početku hodate tri puta po pet minuta. Simptomi koji se pojavljuju tokom hodanja i nakon hodanja isti su kao i kod refleksoterapije.

Kada se naviknete telo samo traži hodanje po tepihu.
Organ ili dijelovi desne strane tijela imaju svoja refleksna područja na desnoj strani stopala i dlana. Organ na lijevoj strani tela ima svoju refleksnu zonu na lijevoj strani dlana i stopala. Organi koji se protežu dužinom središnjeg dijela tela imaju svoje refleksne zone i na obje strane stopala  i dlana. Donja polovica tela ima svoju refleksnu zonu na donjoj polovici stopala i dlana, a gornji dio tela na gornjem dijelu stopala i dlana.

Neka vaše telo samo odredi dinamiku masaže stopala.  Uštedite na akupresuri i refleksoterapiji jer sami kad god želite i koliko god želite masirate svoja stopala.Stopala su usko povezana s ljudskim zdravljem. Sve bolesti raznih delova tela odražavaju se na određenim refleksnim dijelovima stopala.  Hodanje po Masažnom tepihu deset minuta dnevno, metoda je koja koristi težinu osobe kako bi se masirali osjetljivi dijelovi stopala. Namakanje stopala u fiziološkoj otopini i njihovo pojačano masiranje ima dvostruki efekat. U kratkom vremenu energetski kanali povezani s osjetljivim dijelovima stopala bit će ponovo prohodni, potaknut će se protok krvi, odstraniti vlaga, otrov i zamućena životna energija chi te pomoći osobi da se opusti i osjeća energetski i fizički zdravo.

Hodanje po Masažnom tepihu također:

  • koristi za poticanje bolje cirkulacije u telu, bolji metabolizam ćelija, jače izlučivanje endokrinih žlezda, jačanje obrambene funkcije leukocita i limfocita itd.;

  • pomaže u poticanju živčanih refleksa, učinkovitom zaustavljanju ostalih patoloških impulsa pri unosu u živčani centar, potiče unutrašnji regulatorni mehanizam ljudskog tela, aktivira funkcije svih tkiva i organa, oslobađa sve vrste terapeutskih faktora te jača zdravlje;

  • poboljšava psihološke terapeutske učinke, doprinosi psihičkom odmoru i regulaciji ljudskog tela, pomaže u opuštanju tela i duha, potiče odlično raspoloženje, jača vlastito pouzdanje i želju za prevladavanjem bolesti, potiče optimistične osjećaje, otklanja bolesna psihološka stanja kao što su pesimizam i razočaranje itd.

Dolazi u S i L veličini.