Iskustva

   Neka i vama koristi mudrost razvijana kroz 5000 godina

          

 

Home
Up

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo u primeni Tiens preparata.

                          

Vrijeme je za

 KORDICEPS

Neka svaka vaša terapija bude uspešnija

 

 

Neka  iskustva u primeni Tiens proizvoda

Neka vam djelić iskustava olakša donošenje odluke.  Za detaljnu terpaiju i savete javite se meilom  savjeti@gmail.com

Alergija

Suzana,  40 g.

Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Ovo proljeće se osećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

 

Depresija

Devojka, 27 godina

Povremene teške depresije sa strahovima i nemogućnošću kontrole svojih postupaka(misli da je svi žele prevariti).  Koristi sleeping.  I stanje se popravlja nakon 15 minuta od uzimanja tablete.  Osoba postaje savršeno pribrana, potpuno vladajući sobom i svojim postupcima.

Jura, 37 godina

Preopterećenost poslom i problemi u poslu doveli ga do depresije i nezadovoljstva.  Nakon korištenja sleepinga ponovo mu se vratila radost i životno zadovoljstvo.

 

Hemoterapije

Više iskustava gdje su osobe korištenjem hitozana i bikalcijuma prošli hemoterapije bez većih problema i posledica.

 

 

Herpes

penzioner,

Svakoga meseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu.  Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.

 

Koža i fleke

Iva, 16 g.

Problemi sa vitiligom. 8 godina je pokušavala sa svime što su joj doktori savjetovali. Nakon što je koristila Tianshi preparate nestale su fleke sa koljena i zglobova, a fleka u blizini desnog oka počela se smanjivati.  Boja kože postala je prirodna.

 

 

Vesna, 30 godine

Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica (čisto maslinovo ulje) 15 do 20 minuta.  Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje.  Danas više nema problema sa prištevima.

 

Jelčena,34godine                                                                                                                                                                          

Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila hitozan i pjege su potpuno nestale.

 

Lidija,35 godina

Problem izraženih pigmentnih mrlja na predjelu oko očiju i brade. Svi preparati koje je od tada koristila nisu se pokazali učinkoviti. samo su isušili i nadražili kožu. Upotrebom Tianshi proizvoda izvana i oralno (hitozan, kapsule ljepote). Za nepuna 3 mjeseca  riješila je problemi vidno poboljšala stanje kože.

 

Dubravka, 42 godine

Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški).   "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima ".

 

Nada, 44 g.

Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu.

 

Neda, 44 godine

Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.

 

Silvana, 49 godina

Oduševljena sam lifting efektom preparata Tianshi izvana, a naročito rezultatima postignutim aparatom Sjue Bao. radila sam kombinaciju akumpresure i masažu nefritom. U samo jednom tretmanu koža se vidno podmladila. Jako sam zadovoljna rezultatima hitozan losiona na koži tijela. bedra su mi čvršća sa puno manje celulita.

 

Mononukleoza

Nikolina, 23 godine 

Nakon preležane mononukleoze kapsulama ljepote oporavljena jetra,

 

 Psorijaza

Ana, 53 godine

Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.

 

Josip, penzioner

20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Lečio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi proizvode (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, biokalcij) počeo je primjećivati opšte poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.  Danas bez problema.

 

 Prostata

Više iskustava sa smanjenjem PSA.

 

Voda u koljenu

Krešimiri, 47 godina

Voda u koljenu, hrskavica oštećena, bez refleksa u zglobovima.  Svake godine dva puta punktiranje koljena.  Masiranjem koljena aparatom za masažu(zonska akupunktura), ove godine prošao bez punktiranja vode i lakše hoda

 

Upala uha, dijete 8 mjeseci,,  Zagreb

Upala uha, visoka temperatura. Kordiceps 1/5 kapsule u čaj.  Nakon dva dana temperatura normalna, upala nestala.

  

Parkinsonova bolest

Mladen, 58 g.

Parkinsonova bolest, početak Alzheimera,  Prije upotrebe hodao uz pomoć invalidskog pomagala na kotačićima i otežano govorio.  Koristio: antilipidni čaj, dvostruku celulozu,hitozan, sleeping, biokalcij za pob, funcija mozga. Nakon dva mjeseca korištenja preparata hodao samostalno dnevno šećući 1,5km i počeo razgovjetnije govoriti.  Nakon šest mjeseci svakodnevno ide u šetnju sa psom nekoliko puta dnevno.

 

Iskustvo kod multipleskleroze

Marijan, 

Moj prijatelj već 12 godina boluje od multipleskleroze. Potrošio je skoro celo bogatstvo na razne preparate ali poboljšanje nije osetio.  Prije nekog vremena preporučio samo mu Tianshi preparate.  Počeo je piti biokalcij za mozak.  Nakon samo jedne kutije on je ponovo počeo sticati kontrolu nad levom nogom. Tako da je mogao i čarape navući na noge. Radost mu se povratila i nada da može poboljšati svoje stanje.

 

Iskustvo sa Tianshi preparatima kod hemoterapije

Veći broj iskustava sa smanjenjem markera, i smanjenjenjem posledica kod hemoterapija.

 

Iskustva kod osteoporoze

Biokalcijum se pokazao najjačim preparatom upravo kod osteoporoze. Možete kod nas pogledati nalaze tri  gospođe iz Rijeke i vidjeti uspješnost primjene biokalcija kod osteoporoze. I uvjeriti se u učinak.  

 

Zdenka, 74 g. 

Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tianshi kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo.

 

Ružica, 56 g., 

Osteoporoza i artritis.  Koristila bioklacijum i antilipidni čaj. Vidno poboljšanje pokretljivosti svih kostiju.  Bolovi 90% manji.  Stisak šake gotovo normalan.

 

Iskustvo kod problema sa zglobovima

Jevgenije,  Kako sam se u mladosti bavio sportom, počeli su s vremenom problemi sa koljenima. Sve sam se teže kretao. Supruga mi je predložila da koristim biokalcij.  U početku sam bio skeptičan.  Međutim kada sam počeo koristiti biokalcij bolovi su nestali i ja se danas mogu kretati bez problema.  Čak se i osjećam 15 godina mlađi.

 

Behter

Miro, 50 g., 

Behter 15 godina. Godinama koristio voltaren-retard, forte, čepići, lumidol,mioflex… Nakon korištenja Biokalcija, biocinka, biokalcija za pob. Funk. Mozga, hitozan, mravac.  Nakon tri tjedna nestali bolovi osjeća se super.

 

Problemi kičme

Mila 40 g.  (047 431648)

Bar dva puta godišnje nepokretnost i terapije.  Koristila hitozan i biokalcij.  Već druga godina bez problema sa kičmom.

 

 Upala tetiva na ruci

Upala tetiva na ruci i jaki bol. Na hitnoj primila voltaren, nakon nekoliko sati bolovi ponovo počeli.  Primila 10 blokada, bolovi i dalje nesnosni.  Koristila biokalcij, biokalcij za pob. Funkcija mozga, kordiceps. Nakon dva dana korištenja preparata bolovi nestali.

 

 

Problem sa pritiskom

Marija, 60 g.

Imala sam problema sa povišenom masnoćom, visoki pritisak, probleme sa želucem (moram jesti jako laganu hranu - lešo). Uzimala sam antilipidni čaj u vremenu od 160 dana . Osjećam se izvrsno, imam redovitu stolicu, a pritisak mi je potpuno normalan.

 

Miroslav,54 g.,

Povišeni krvni pritisak, problemi sa bubrezima i mjehurom.  Koristio antilipidni čaj, kordiceps, biocink,biokalcij.  Tlak je u granicama normale. Problemi sa bubrezima i upalom mjehura nestali čak je i problem pražnjenja stolice bitno poboljšan.

 

Trn u peti

Anton 58 g.

Trn u peti.  Koristio gai bao. Nakon tri tjedna potpuno prestali bolovi i nestao trn u peti.

 

Neplodnost,

Prije nego su krenuli sa korištenjem sintetičkih preparata , bračni par odlučio krenuti sa Tianshi preparatima.  Uspješno riješen problem dugogodišnjih pokušaja da dobiju dijete.

 

Muški sterilitet

Mladom bračnom paru iz Makedonije, posle četiri godine lečenja steriliteta lekari u Skoplju su rekli da nema nade. Radilo se o muškom sterilitetu, nije bilo pokretljivih spermatozoida. Po nagovoru njihove tetke, a moje prijateljice, došli su kod mene samo da bi zadovoljili rodjaku. Nisu verovali, ali su oboje krenuli da koriste preparate TIENS-a: Kordiceps, Kalcijum u prahu, Vejkan i Cink u prvoj turi. Preporučila sam da uradi spermogram posle prve ture. Svi smo bili iznenadjeni i obradovani sa rezultatom: 15% je bilo pokretljivih spermatozoida. Vratila im se vera u pozitivan ishod i nastavili da koriste: Kalcijum za mozak, Vejkan, Maku i Cink. Poslednja tura je bila  Ikan, Ulje jegulje i Kanli. Nakon godine dana i dva meseca došlo je do trudnoće i januara ove godine dobili su devojčicu. Svi smo bili srećni zbog toga.

 

Problemi sa učestalim prehladama

Galina, 40 g.  Zagreb

Imala sam stalni umor, stalno sam bila prehlađena, loše sam se osjećala i na preporuku uzela sam biokalcij dva puta i jednom biokalcij za djecu, cink i kordiceps. Zadnjih dvanaest mjeseci nisam niti jedanput bila prehlađena i životna energija mi se potpuno vratila. Iskreno hvala Tianshiu.

 

Ranko,41, Zagreb

Imao sam stalnu temperaturu 37 i 37,1. Znojio se tokom noći i par puta presvlačio.  Bio na sve pretrage i ništa nije otkriveno.  Doktorica konstatirala da je moja normalna tjelesna temperatura 37. Koristio kordiceps i za pet dana nestali problemi.  Danas je moja normalna temperatura 36,7C.

 

Paradentoza i gnojna upala desnih

Imam 46 godina. Kod mene se pojavila paradentoza sa gnojnim kesicama. Mjesecima sam liječena antibioticima, raznim kremama i tekućinama ali poboljšanja nije bilo.  Popila sam  100 Kordiceps kapsula te sam sama  osjetila poboljšanje, a i moja doktorica je to potvrdila, nakon dvije nedjelje korištenja kapsula stanje se 80% popravilo.

 

Upala pluća

Tanja

Moja kći živi u Ukrajini u Kijevu.  Imala je upalu pluća, a kako je alergična na antibiotike stanje joj se nije popravljalo.  Krenuli smo sa primjenom kordicepsa.  I za dva tjedna sve je bilo u potpunom redu.  Slika pluća bila je čista.

 

Problemi sa cistama

Zrinka,45g., Zagreb

Problem sa cistama na dojci. Neuspješno rješavano sa antibioticima godinama uz redovitu pojavu gljivica i eširiokola. Koristila kordiceps, ikan, biokalcij, kapsule ljepote, hitozan.  Cista pukla, sve se raščistilo i zacijelilo kao da je nikada nije bilo. Bez gljivica i eširiokola.

 

NAJBOLJE IZ KINE ZA VAS

     Mnoštvo pozitivnih iskustava je najbolje svedočanstvo o uspešnosti kineske mudrosti.

-----------------------------

  

Tiensov kalcijum

Jedan od najboljij kalcijuma u svetu

Kalcijum Tiens

 

------------------------------

Korisno na netu svima:

 

www.maticne-celije.savjeti.com/

 

 

 

 

Korisno na netu svima:

www.maticne-celije.savjeti.com/

 

 

Home ] Up ]

Linkovi