TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:
Zanimljive stranice na internetu    

Akupunktura bez boli

Ljudsko tijelo posjeduje čudesno razvijen sustav točaka kojima se indirektno može utjecati na čovjekovo zdravlje. Moderna nauka uspjela je i detektirati i odrediti potencijal tih točaka čime su i fizičkim mjerenjima dokazali njihovo postojanje.  To jest ono što kineska akupunktura već zna vjekovima. Tisuće godina mudrosti Kine i vrhunska  tehnologija dale su novu generaciju aparata. Nema više igala i uboda. Akupunktura bez boli. Jednostavna primjena. U toplini svog doma, na poslu ili na putu. Sami sebi na jednostavan način uljepšajte život.Tiens antilipidni čaj

Odlična stranica o jednom od najboljih čajeva na svijetu.  Tiensov antilipidni čaj je jedan od najtraženijih kneskih čajeva. prisutan je praktično u čitvom svijetu.

Dijeta i mršavljenje

Dijeta na bazi kineske tradicionalne medicine. Želite ići na dijetu i smršaviti. Odaberite kombinaciju dijeta i primjene preparata na bazi kineske tradicionalne medicine uz moju pomoć. Iskoristite moje znanje i iskustvo na ovom polju i učinite najbolje za svoje zdravlje i ljepotu. Mnoštvo iskustava u mršavljenju neka i vama budu znak da možete smršaviti i biti zdraviji.

- Preparate koji čišćenjem organizma  omogućuju zdravo mršavljenje i detoksikaciju.  

- Prijedlog dijete koja ne čini štetu kao i dijeta uz korištenje naše spiruline.


Posao sa Kinom

Posao i kako doći danas do vlastitog posla. Predstavljamo vam  vrhunski novi projekt koji je pokrenula vodeća kineska kompanija na polju mrežnog marketinga u svijetu TIENS. Imate mogućnost svakome ponuditi prema njegovim afinitetima i sklonostima  poslovnu priliku.
•Poslovanje u 190 zemalja

•Otvoreni uredi  u 110 zemalja i regija

•Opskrba preko 40 milijuna obitelji diljem svijeta

•Prva i najveća kompanija direktne prodaje u Kini


Alternativa

Ova stranica pruža vam opis pojedinih metoda i pregled osoba koje se bave alternativnim oblicima brige za zdravlje. Tražeći osobe koje barem dio svoga rada daju besplatno. Posebno birajući prirodne pripravke kao temelj svake uspješne brige o zdravlju.


Odabrano iz Nature

Odlična web stranica sa odabranim prirodnim preparatima. Natura je zastupnički ured kompanije Tiens.  Tiens je vodeća kompanija u svijetu na polju preparata i aparata na bazi kineske tradicionalne mudrosti. Jedan od najkvalitetnijih portala o dodacima prehrani.  MNoštvo korisnih informacija i odabranih prirodnih preparata iz čitavog svijeta.


Aronija

Upoznajte se sa najboljim prirodnim sokom .  Aronija je jedinstvena biljka i treba koristiti dobrobiti koje nam donosi.  nemojte je propustitti. Mnoštvo korisnih informacija o biljki Aronija.  Te kako jeftinije doći do aronije.Homeopatija

Jedna od najboljih web stranica na temu homeopatije i njenih mogućnosti u brizi o čovjeku.  Mnoštvo korisnih informacija i zanimljivosti iz svijeta homeopatije i alternative. Vrijedi je posjećivati jer se stalno obnavlja.Upoznajte se sa homeopatijom i refleksoterapijom.Higijenski ulošci sa negativnim ionima i aktivnim kisilkom

Higijenski ulošci AIRIZ s aktivnim kisikom i negativnim ionima sprječavaju rast štetnih bakterija i štite korisne bakterije. Ovo učinkovito podržava žensku prirodnu higijenu, jača imunitet, prirodno Vas čini energiziranima, a ne sadrži lijekove niti kemijske sastojke i ne uzrokuje nuspojave. Koristite uloške AIRIZ i preventivno djelujte na svoje zdravlje!
Kvalitetno rušenje i odvoženje drveća
Ako vam je potrebno profesionalnu rušenje i odvoženje drveća onda je za vas ova stranica rješenje.  Dugogodišne iskustvo:Jeftinije na internetu

Zanimljiva i korisna stranica svima koji žele uštedjeti pri kupovini na internetu.  kao i i nformacije o uštedi i zarađivanju online.


Za zaposlene u Njemačkoj

Tražite online povoljne kredite u Njemačkoj.  Iskoristite jednostavno rješenje i besplatno saznajte sve elemente vašeg kredita za par minuta.  te izaberite ili odbacite kredit.


Noni sok

Stranica sa obiljem informacija o biljci Noni i noni soku. Noni plod se spominje u AyruvedsKim spisima koji su stari 5000 godina.  Sa kopna Noni je raširen i do pacifičkih vulkanskih otoka. Na koje su ljudi prenijeli Noni svjesni njegove vrijednostiKozmetika i prirodna ljepota

Reparativna kozmetika . Kako na prirodan i zdrav način obnoviti ljepotu. Za pomlađivanje, smanjenje bora i pigmentnih mrlja  preporučamo jednu od najboljih japanskih kozmetičkih linija. Potpuno prirodna i djelatna kozmetika koja je konačno stigla i u Hrvatsku. .


Tiens zastupnički ured

Za a one koji traže tiensov zastupničlki ured mnoštvo informacija o Tiensu.Zdravlje

Mnoštvo korisnih informacija  o zdravlju, iskustvima i savjetima. Korisno svima koji se žele regenerirati i ojačati svoje tijelo.

Hrana za matične stanice

Vrhunski preparat za revitalizaciju i hranjenje matičnih stanice komapnije Lifepharm na bazi ovojnice oplođenog jajeta,  jedinstveni preparat na tržištu dodataka prehrani.   www.zdravlje.savjeti.bizKako do kredita u Njemačkoj

Kako do kredita za one koji su zaposleni u Njemačkoj.  Korisne informacije kako online doći do kredita.Rušenje i odvoženje drveća

Želite srušiti stablo ili samo okresati krošnju.  Prepustite taj posao timu profesionalaca koji će sve temeljito odraditi i odvesti stabla i granje.

Najpovoljnija kupnja bio preparata
Osteoporoza
Ljepota kože i TKM


Krediti po najpovoljnijim kamatama
AutomobiliTelefoniranje
Mramor svih vrsta po najnižim cijenama.