TIENS

Prirodni dodaci prehrani i poslovna prilika

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

091/ 534 3844
095/ 538 9740

Nazovite nas i saznajte kako kombiniranjem preparata ostvariti najbolje rezultate.

-----
   
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni.  

KUPUJTE 15% JEFTINIJE

sve preparate i aparate kao članPoklon akcija

za sve kupce preko portala

BESPLATNA ANALIZA I HARMONIZACIJA AKU MERIDIJANA I TOČAKA

Prije i nakon  korištenja preparata i aparata.

Predbilježbe na:
091/ 534 3844


Vrijeme je za KordicepsRadionice:
Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

Predbilježbe na:
091/ 534 3844


Higijenski ulošci sa aktivnim kisikom i negativnim ionima.  Najbolji izbor za sve žene
Vodeći aparati za harmonizaciju organizmaKorisno svima na netu


Tiens filozofija

Filozofija TIENS proizvoda zasniva se na modernoj i inovativnoj biotehnologiji inspiriranoj Tradicionalnom Kineskom Medicinom. Naša napredna metodologija proizvodnje je na razini internacionalnih standarda, uključujući našu opremu i tehnike, te zajedno s rigoroznim sistemom upravljanja kakvočom osigurava da naši potrošači dobiju vrhunski proizvod koji su i tražili.

Novi proizvodi se razvijaju potpunosti u skladu s potrebama različitih zemalja i vjerovanja, pogotovo sukladni s Košerom, Halalom,... Kompanija je zadovoljila internacionalni standard ISO-9002 certifikat za utvrđivanje kvalitete. Prigrlili smo 5000 godina staru filozofiju zvanu Tradicionalna Kineska Medicina (TKM). Ova filozofija zasniva se na korištenju kineskog bilja i postaje jedna od najbrže rastućih područja u zdravstvenoj industriji i industriji nutritivnih dodataka, što i nije čudno uzmete li u obzir da je to zapravo 5000 godina neprekinuti razvoj proizvoda.  

TKM je praksa koja potiče naše tijelo da održi zdravi balans energije.

Qi (izgovara se 'chi') je protok energije u našem tijelu.

Balans energije je ključ u konceptu Yin & Yang i Pet Elemenata budući da glavni organi moraju funkcionirati međusobno u skladu za optimalno zdravlje. Yin & Yan moraju ostati u međusobnom skladu. Poremećaj tog balansa može uzrokovati zdravstvene probleme.

Yin & Yang

Yin & Yang je temeljni princip Kineske zdravstvene filozofije koja govori o suprotnostima koje postoje u svim živim stvorenjima. To su dva osnovna energetska sistema u životu koji su međusobno suprotni, a i ovisni jedan o drugome.

Yin se zadržava unutra i simbolizira crni dio, predstavlja sve što je pasivno, što prima, mračno i hladno.
 
Yang funkcionira izvana i simbolizira bijeli dio, predstavlja sve što je aktivno, pozitivno, svjetlo i toplo.
Vjeruje se da su Yin & Yang sile ciklične, kreću se i razvijaju jedna iz druge, predstavljene bijelom točkom na crnoj Yin strani simbola i crnom točkom na bijeloj Yang strani.

Pet Elemenata

Ovo je još jedna drevna Kineska filozofija koja se zasniva na teoriji da je svaki sustav sastavljen od osnovnih elemenata ili kategorija - metal, drvo, voda, vatra i zemlja.

Svaki element podržava i balansira jedan drugoga te na taj način održava stabilnost tijela. Generiraju godišnja doba i druge karakteristike prirode koje utječu na ravnotežu našeg unutarnjeg ekosustava.
U stanju ravnoteže, pet unutarnjih organa (jetra, srce, slezena, pluća i bubrezi) potiču jedan drugoga kako bi ojačali tijelo i produžili vijek života.

Yin & Yang + Pet Elemenata = Potpuna Ravnoteža

Yin & Yang obavljaju izmjenu kroz Pet Elemenata. Tih se Pet Elemenata međusobno razvijaju i prevladavaju kako bi održali potpunu ravnotežu. TIENS proizvod će vrlo vjerojatno promijeniti sub-zdravstveno stanje osobe. U slučaju da nešto nedostaje, nadomjesti će i njegovati isto, u slučaju da nečega ima viška ili je nešto toksično, isto će smanjiti, očistiti te izbaciti slobodne radikale.