TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura: 
   
   TIENS

Vodeća kompanija na polju preparat i aparata na bazi kineske tradicionalne medicine. Trenutno prisutna sa svojim centrima u preko 160 država svijeta.  Tvornice u Kini,  Australiji,  Grčkoj, Španjolskoj.

Tiens se može pohvaliti certifikatom ISO9002 te mnogim proizvodima koji su zadovoljili FDA testiranja i zaradili FDA certifikate.  
 
Proizvodi Tiens na prvi pogled imaju sličnosti sa tisućama nuđenih na tržištu , no za sada sa ponosom možemo konstatirati da korporacija Tiens nema konkurencije u svijetu.

  • Certifikat ISO 9001 i ISO 9002
  • Halal certifikat,
  •  Košer certifikat
  • Vegetarijanski certifikat.
  • Certifikat za najbolje dodatke prehrani za kozmonaute.


Tiens na Velesajmu u Zagrebu
Tiens je prisutan u Hrvatskoj dulje od 12 godina i svi preparati su certificirani kao dodaci prehrani.

             

Uz poslovne aktivnosti u više od 190 država i regija, TIENS ima podružnice ili poslovnice u 110 država i regija, a osnovala je i strateške veze s tvrtkama iz više od 20 država.

Razvojem zdrave hrane, proizvoda za brigu o zdravlju, kozmetike i proizvoda za kućanstvo, grupacija Tiens nudi kvalitetan stil života koji omogućuje zdravlje, sreću, ljepotu i bogatstvo za više od 16 milijuna obitelji diljem svijeta.Tiens filozofija

Filozofija TIENS proizvoda zasniva se na modernoj i inovativnoj biotehnologiji inspiriranoj Tradicionalnom Kineskom Medicinom. Naša napredna metodologija proizvodnje je na razini internacionalnih standarda, uključujući našu opremu i tehnike, te zajedno s rigoroznim sistemom upravljanja kakvočom osigurava da naši potrošači dobiju vrhunski proizvod koji su i tražili.

Novi proizvodi se razvijaju potpunosti u skladu s potrebama različitih zemalja i vjerovanja, pogotovo sukladni s Košerom, Halalom,... Kompanija je zadovoljila internacionalni standard ISO-9002 certifikat za utvrđivanje kvalitete. Prigrlili smo 5000 godina staru filozofiju zvanu Tradicionalna Kineska Medicina (TKM). Ova filozofija zasniva se na korištenju kineskog bilja i postaje jedna od najbrže rastućih područja u zdravstvenoj industriji i industriji nutritivnih dodataka, što i nije čudno uzmete li u obzir da je to zapravo 5000 godina neprekinuti razvoj proizvoda.  

TKM je praksa koja potiče naše tijelo da održi zdravi balans energije.

Qi (izgovara se 'chi') je protok energije u našem tijelu.

Balans energije je ključ u konceptu Yin & Yang i Pet Elemenata budući da glavni organi moraju funkcionirati međusobno u skladu za optimalno zdravlje. Yin & Yan moraju ostati u međusobnom skladu. Poremećaj tog balansa može uzrokovati zdravstvene probleme.


Yin & Yang

Yin & Yang je temeljni princip Kineske zdravstvene filozofije koja govori o suprotnostima koje postoje u svim živim stvorenjima. To su dva osnovna energetska sistema u životu koji su međusobno suprotni, a i ovisni jedan o drugome.

Yin se zadržava unutra i simbolizira crni dio, predstavlja sve što je pasivno, što prima, mračno i hladno.
 
Yang funkcionira izvana i simbolizira bijeli dio, predstavlja sve što je aktivno, pozitivno, svjetlo i toplo.
Vjeruje se da su Yin & Yang sile ciklične, kreću se i razvijaju jedna iz druge, predstavljene bijelom točkom na crnoj Yin strani simbola i crnom točkom na bijeloj Yang strani.

Pet Elemenata

Ovo je još jedna drevna Kineska filozofija koja se zasniva na teoriji da je svaki sustav sastavljen od osnovnih elemenata ili kategorija - metal, drvo, voda, vatra i zemlja.

Svaki element podržava i balansira jedan drugoga te na taj način održava stabilnost tijela. Generiraju godišnja doba i druge karakteristike prirode koje utječu na ravnotežu našeg unutarnjeg ekosustava.
U stanju ravnoteže, pet unutarnjih organa (jetra, srce, slezena, pluća i bubrezi) potiču jedan drugoga kako bi ojačali tijelo i produžili vijek života.

Yin & Yang + Pet Elemenata = Potpuna Ravnoteža

Yin & Yang obavljaju izmjenu kroz Pet Elemenata. Tih se Pet Elemenata međusobno razvijaju i prevladavaju kako bi održali potpunu ravnotežu. TIENS proizvod će vrlo vjerojatno promijeniti sub-zdravstveno stanje osobe. U slučaju da nešto nedostaje, nadomjesti će i njegovati isto, u slučaju da nečega ima viška ili je nešto toksično, isto će smanjiti, očistiti te izbaciti slobodne radikale.