TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:OZONATOR NOVE GENERACIJE

Pročišćivač voća i povrća, mesa, vode, zraka


Ozon (O3) je snažan prirodno sredstvo za oksidaciju. Uništava bakterije, viruse i ostale mikroorganizme kroz oksidaciju njihove membranske strukture. Rastopljeni ozon je još snažniji. Voda, hrana i kućanske potrepštine, tretirane ozonom su u cijelosti oslobođene štetnih organizama. Japan recimo ozonom sterilizira vodu koju piju građani( a  ne klorom kao mi).

Ima vrlo snažnu antibakterijsku moć, mnogo veću od drugih sredstva za sterilizaciju.


Stigao je najmoderniji Tiensov pročišćivač voća i povrća.  

Posjetite Tiensov zastupnički ured u Zagrebu i isprobajte naš ozonator :
  • Uklanja pesticide s voća i povrća te hormonske dodatke u mesu.
  • Uništava bakterije i produžuje svježinu hrane
  • pročišćava vodu i obogaćuje je kisikom
  • Uklanja neugodne mirise iz prostora
  • Sterilizira posuđe, bočice za mlijeko, ručnike i odjeću
  • Jača organizam
  • Pročišćava zrak
  • Pročišćivača voća i povrća: otklanja neugodne mirise iz hladnjaka, sterilizira akvarij,
  • Razgrađuje hormonske dodatke u mesu i morskoj hrani, uništava bakterije,
  • Održava hranu svježom.


1. Što je zapravo pročišćivač voća i povrća i kako radi?


TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća je uređaj za čišćenje u kojem je integriran princip biotehnologije, elektronike i mehanike zajedno, s inteligentnim čipom koji kontrolira aplikaciju i primjenu ozona (O3) u svakodnevnom životu. Uređaj koristi snažan osidativni učinak ozona kako bi proizveo funkciju dezinfekcije, uklanjanja ostatka nusprodukta raspada bakterija, neugodnih mirisa i produživanja svježine hrane.  


2. Što je zapravo ozon i kako se stvara?  

Ozon (O3) je oblik kisika koji ima jedan atom kisika više od atmosferskog kisika (O2) koji udišemo. Ozon se prirodno nalazi u stratosferi, gdje je kisik izložen djelovanju ultraljubičastih zraka i visokoj količini električnoj potencijala munja. U stratosferi se molekule kisika razdvajaju stvarajući jednostruke molekule kisika (O1). Te se molekule spajaju s drugim molekulama kisika, stvarajući ozon.


3. Kako ozon reagira u prirodi i kako je povezan s oksidacijom?

Treći atom kisika povezan je s druga 2 atoma koji imaju slabiju vezu, što čini ozon vrlo nestabilnim i reaktivnim. Te molekule prirodno teže tome da se vrate u normalu, stabilno stanje i otpuste višak atoma kisika. Treći atom kisika može se odvojiti od molekule ozona i povezati se s molekulom drugačijeg sastava, izmjenjujući tako kemijski kompoziciju – to je ključ oksigenacije.

4. Koje mi dobrobiti imamo od tog mehanizma?

Ozon je prirodni savršeni pročišćivač. Svježi i čisti miris koji možemo osjetiti nakon kiše je ozon. Zato što je visoko-reaktivan oksidira (kida) organske tvari. Kada je ozon u doticaju s organskom ili anorganskom komponentom, jedna molekula kisika će se odvojiti, spojiti na drugo spoj i oksidirati (pročistiti).

5. Kako se taj mehanizam koristi za čišćenje bakterija i pesticida i kako održava našu hranu svježijom?

Kada molekula ozona dođe u kontakt sa staničnim membranama bakterija, nastaje reakcija oksidativnog proboja koja stvara male rupice u zidu stanicu. Dovoljna količina atoma kisika može probiti staničnu membranu bakterijskih stanica. To vodi do lize bakterijskih stanica i stanica se počinje disintegrirati što s vremenom dovodi do smrti bakterija.


6. Kako taj mehanizam koristi TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća?

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća duplicira proces uz pomoć napredne tehnologije koji proizvodi ozon na siguran, učinkovit i provjeren način u kontroliranim količinama. Ozon se proizvodi uz pomoć zraka kroz usku cijev ultraljubičastih zraka gdje se kisik pretvara u ozon. To se sve događa instantno unutar ozonske ćelije u generatoru ozona

7. Kako TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll.generacije eliminira viruse?

Slični mehanizam događa se s virusima. Iako oni ne sadrže staničnu membranu kako bakterije, obično su zaštićeni proteinskom ovojnicom. Jedna molekula kisika uništava viruse difuzijom kroz proteisku ovojnicu u jezgru nukleinske kiseline, rezultirajući štetom na virusnoj RNA.

8. Što je s pesticidima? Može li TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća eliminirati pesticide s hrane poput voća i povrća?


Da, TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća može eliminirati pesticide s površine hrane. Ozon je visoko reaktivan i može oksidirati na površini kemikalija i pesticida mijenjajući time kemijski sastav i pretvarajući ga u inertnu substancu. Da bi uklonio pesticide s voća i povrća, potrebno je 3-10 minuta rada.

9. Koje vrste bakterija i pesticida Pročišćivač voća i povrća ll.generacije eliminira?

Ozon je vrlo reaktivan plin. Oksidira s raznim, velikim spektrom patogenih mikroorganizma poput bakterija (npr. Salmonella, Listeria, E. coli), virusi, gljivice, plijesan, ostale organske tvari poput ulja, pesticida i anorganskih molekula poput teških metala.


10. Koje se mjere opreza kod rukovanja s TIENS DiCHO Pročišćivačem voća i povrća u blizini ljudi?  

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća generira ozon u količini koja je potrebna za dezinfekciju hrane i ostalih predmeta. Kada se ispravno koristi nije štetan za ljude, no, koncentrirani ozon se nikako ne smije udisati. Kada se dezinficira prostor, za vrijeme rada uređaja potrebno je napustiti prostoriju. Molimo da se uređaj koristi prema uputama.


11.Ostaje li ozon u hrani nakon što je dezinficirana?

Prvo, bitno je za napomenuti da ozon djeluje samo na površini hrane koja se dezinficira. Kako bi se mehanizam ozoniranja maksimalno iskoristio, hrana se treba potopiti u vodu u kojoj se stvaraju mikrojmjehurići ozona. Kemijski proces oksidacije ozona nastavlja se dok se kompletno ne smanji količina ozona, odn. dok nestabilan atom kisika (O1) ne pronađe svoj par. Reducirani ozon ostavlja za sobom samo poznate (O”) molekule kisika.


12.  Koliko traje garancija za TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll.generacije?

Garancija traje dvije godine.  

14.  Koje europske certifikate ima Pročišćivač voća i povrća ll.generacije?

TIENS DiCHO Pročišćivač voća i povrća ll.generacije ima EC Declaration of Conformity, CE oznaku, koji odgovara uvjetima EU u vezi sigurnosti, zaštite okoliša i učinkovitosti električne energije.


Radionica

"Detoksikacija hrane i pročišćivač voća, povrća, mesa, vode... "

Saznajte zašto je ovo najbolja metoda detoksikacije hrane. Naučite sve tajne korištenja pročišćivača.


               

Studiju je vodila Maryse Bouchard u suradnji sa znanstvenicima Sveučilišta Montreal i Sveučilišta Harvard.

Do rezultata su došli analizirajući razine pesticida u uzorcima urina 1139 djece u dobi od 8-15 godina. Baveći se uzorcima koji su sadržavali najveću razinu dialkil fosfata, inače naprednih organofosfatnih pesticida, utvrdili su da su imali najširi opseg ADHD. Uz to, skoro 95% djece imalo je najmanje jedan nusprodukt pesticida pronađenih u njihovom urinu.

Prema američkoj National Academy of Sciences, djeca su najvjerojatnije akumulirala pesticide u svoj organizam kroz konzumacijom voća i povrća, tretiranog pesticidima tijekom uzgoja.

Posjetite Tiensov zastupnički ured u Zagrebu i isprobajte naš ozonator :