Kordiceps   

                    Upoznajte najtraženije kineske preparate i aparate u svijetu. Neka i vama bude od koristi mudrost razvijana kroz 5000 godina!

 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje. Savjeti i narudžb

 

Home
Up
 

 Vrijeme je za

   "KORDICEPS"

 Ojačajte imunitet

i bilo koju svoju terapiju učinite učinkovitijom.

                                 

Akcija

Besplatno učlanjenje uz kupovinu.

-25% zauvijek

Kao član možete naše preparate i preporučivati te zarađivati i graditi vlastiti posao širenjem mreže. Dovoljno je da vlastito iskustvo prenesete svojim poznatim i vaš posao starta.

 

 

Kordiceps

Gljiva sa kineskog dvora zvana Božje čudo ili talisman.

Originalni kineski kordiceps!    Tiensov Kordiceps je jedan od najpoznatijih u  svijetu!

Sastav:  fermentirani micelij kordicepsa, adenosin, manitol

Pakiranje: 100 kapsula

Cijena: 283,00 kn

Povijest o primjeni kordicepsa  u Kini kao sredstva za učvršćivanje zdravlja i preventive ima već više od 1200 godina. Već prije mnogo stoljeća Kinezi su priznavali kordiceps kao božje čudo, talisman.

Kordiceps obitava u visokim planinama na visini 3500 m iznad morske razine.  Tijelo kordicepsa bogato je hranjivim tvarima i specifičnim biološkim komponentama koje se nalaze u biljkama visokih planina.

 


Preporuča se svakome da barem jednom godišnje popije jednu kutiju kordicepsa.

Jednu kapsulu dnevno Tiensovog kordicepsa za poboljšanje imuniteta i životne sile.

Koristite originalni kineski kordiceps.  Sva ispitivanja i vjekovi iskustva odnose se na kordiceps porijeklom iz Kine. Tiesnov kordiceps je najpoznatiji kineski kordiceps u svijetu.  Mnoštvo pozitivnih iskustva je razlog tome.

 

Primjenom kordicepsa svaka vaša terapija bude učinkovitija.

Originalni kineski Kordiceps!!!


Djelovanje Kordicepsa  kod sportaša:

Godine 1993. Kineske nacionalne igre dovele su kordiceps u središte pažnje  svjetskih sportskih autoriteta.

SKUPINA OD 9 SPORTAŠICA KOJE SU UZIMALE KORDICEPS SRUŠILA JE 9 SVJETSKIH REKORDA.

Postoji mnogo izvještaja o zapanjujućim poboljšanjima rezultata u raznim sportovima zahvaljujući uzimanju kordicepsa.


Neka iskustva u primjeni Tiens kordicepsa. Ovo je samo djelić iskustava.

Svima od srca preporučamo barem jednom godišnje da koriste kordiceps.

  •  Alergija

Suzana,  40 g. Zagreb

Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Koristila kalcij, kordiceps i cink. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

  • Herpes

Umirovljenik,

Svakoga mjeseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu.  Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.

  • Escherichia Coli

Martina, 26 g.

"Nakon spontanog pobačaja, javila mi se Eserihija Koli u maternici. Osijećala sam se loše, izmoreno, imala sam probleme sa mokrenjem i cijelo vrijeme sam imala osijećaj da me trese groznica. Godinu dana sam svaki drugi mjesec pila antibiotike, no nije bilo poboljšanja. Prijateljica mi je preporučila Tiens. Koristila sam Kordiceps, Cink, Spirulinu, Antilipidni čaj te Kapsule ljepote na način i u količinama koje ste mi preporučili 3 mjeseca. Unutar ta 3 mjeseca sam se počela osijećati bolje, groznica je nestala, mokrenje se ustabililo. Nedavno sam napravila rezultate i ja i moj doktor smo ostali u čudu jer je Eserihija Koli nestala. I moj partner je pio sa mnom Vaše preparate. Naši nalazi su čisti, jako sam sretna! Veliko Vam hvala! "

  •  Upala tetiva na ruci

Upala tetiva na ruci i jaki bol. Na hitnoj primila voltaren, nakon nekoliko sati bolovi ponovo počeli.  Primila 10 blokada, bolovi i dalje nesnosni.  Koristila kalcij, bkalcij s lecitinom, kordiceps. Nakon dva dana korištenja preparata bolovi nestali.

  • Problemi sa učestalim prehladama

Ranko 50 g. Zagreb (091 725 4936)

Nekada sam imao česta znojenja svake noći. Mijenjao posteljinu po par puta. Nakon samo 5 dana korištenja kordicepsa znojenje prestalo.  Danas čim osjetim prehladu odmah uzimam kordiceps i Bog hvala zdrav sam.

Galina, 40 g.  Zagreb

Imala sam stalni umor, stalno sam bila prehlađena, loše sam se osjećala i na preporuku uzela sam biokalcij dva puta i jednom biokalcij za djecu, cink i kordiceps. Zadnjih dvanaest mjeseci nisam niti jedanput bila prehlađena i životna energija mi se potpuno vratila. Iskreno hvala Tianshiu.

  • Upala pluća

Tanja

Moja kći živi u Ukrajini u Kijevu.  Imala je upalu pluća, a kako je alergična na antibiotike stanje joj se nije popravljalo.  Krenuli smo sa primjenom kordicepsa.  I za dva tjedna sve je bilo u potpunom redu.  Slika pluća bila je čista.

 

  • Problemi sa cistama

Zrinka,45g., Zagreb

Problem sa cistama na dojci. Neuspješno rješavano sa antibioticima godinama uz redovitu pojavu gljivica i eširiokola. Koristila kordiceps, ikan, biokalcij, kapsule ljepote, hitozan.  Cista pukla, sve se raščistilo i zacijelilo kao da je nikada nije bilo. Bez gljivica i eširiokola.

 

 

Neka istraživanja o Kordicepsu koja možete naći na internetu.U kordicepsu se nalazi 77 mikro i makro elemenata, više od 80 tipova fermenata, nezamjenljive aminokiseline, nezasićene masne kiseline i td. Tu su prisutni jednako vitamini i minerali neophodni za čovjekovo zdravlje.

Zbog sve veće potražnje i zbog nedostatka prirodnih resursa, sve više tvrtki proizvodi umjetno uzgojen Cordyceps. Velika snabdjevenost tržišta podrazumijeva i velike razlike u čistoći i kvalitetu različitih proizvoda koji sadrže Cordyceps. Također, stvara se situacija u kojoj neetične kompanije prodaju neprihvatljivo veliki broj lažnih i iskvarenih proizvoda pod imenom "Cordyceps" (Hsu i ostali, 2002.).

Ovakva situacija se mijenja jer nam je dostupan sve veći broj metoda analize i procjene (Holiday i ostali, 2004). Te suvremene kompjuterske metode analize definiraju jasno ne samo što je pravi Cordyceps, već daju i relativnu ocjenu njene potentnosti, a tipove i stupnjeve čistoće Cordycepsa iz različitih izvora ocjenjuju fer i dosljedno. Zato kvaliteta Cordycepsa koji se može naći na tržištu sve više raste, a tako će biti sve dok kupci budu zahtijevali od proizvođača da obezbijede analitičke profile Cordycepsa prije nego što ga upotrebe u svojim proizvodima. Danas na zapadu Cordyceps najčešće koriste dvije grupe konzumenata: sportaši i ljudi u godinama. Sportaši su počeli da ga koriste nakon publiciteta izazvanog uspjehom kineskog ženskog lakoatletskog tima na Kineskim državnim igrama 1993. Na tom takmičenju oboreno je 9 svjetskih rekorda, i to sa zapanjujućom razlikom u odnosu na prethodne! Isprva su sportski stručnjaci sumnjali na korištenje droga koje dovode do poboljšanja rezultata, sve dok trener nije otkrio da je tajna uspjeha u Cordycepsu koji je davao članicama tima!

 

Uticaj Cordycepsa na stanice raka

Sve veći broj onkologa širom svijeta preporučuje i koristi Cordyceps kao dodatak kemoterapiji, radijaciji i ostalim konvencionalnim metodama liječenja raka. Pokazao je izvanrednu sposobnost ne samo u sprječavanju rasta, u nekim slučajevima čak i uništavanju određenih vrsta tumora, već i kao sredstvo pomoću kojeg imuno-sistem i cijelo tijelo mogu da se održe jakim i vitalnim dok mu istovremeno prijete efekti kemoterapije i radijacije (Namakura i ostali, 2003). Njegovo sekundarno djelovanje pomaže organizmu da efikasnije raspolaže resursima imunološkog sistema u slučaju stresa koji preživljava prilikom napada raka (Shin i ostali, 2003).

Imunomodulacijski efekti
Veliki broj istraživanja bavi se imuno-enhatornim i imuno-supresivnim svojstvima kordicepsa. Ova dvosmjerna regulacija funkcija imuno-sistema, odnosno činjenica da on može da se ojača ili oslabi, zove se imunomodulacija i čini se da potiče iz istog mehanizma u tijelu.


Uticaj Cordycepsa na bubrege
Pacijenti sa kroničnim oboljenjem i smanjenom funkcijom bubrega često pate od povišenog krvnog tlaka, proteinurije i anemije. Istraživanje provedeno na takvim pacijentima pokazalo je da je nakon mjesec dana terapije Cordycepsom njihov krvni tlak snižen za 15%, a značajno je smanjena i količina proteina. Pored toga, primijećen je i skok superoksida dismutaze (SOD-a) koji, zajedno sa utvrđenim smanjenjem seruma lipopeorksida, sugerira mogućnost neutralizacije slobodnih radikala, što rezultira manjim oštećenjem stanica (Jiang i Gao, 1995).

U drugoj kliničkoj studiji, provedenoj na 57 pacijenata sa oštećenjem bubrega izazvanim gentamicinom, bolesnici su tretirani sa 4-5 ml Cordycepsa dnevno, ili nekim drugim, uobičajenim metodama. Nakon šest dana, grupa koja je primala Cordyceps uspostavila je 89% normalne funkcije bubrega, dok je kontrolna grupa povratila samo 45% normalne funkcije bubrega. Vrijeme potrebno za oporavak grupe koja je uzimala Cordyceps bilo je znatno kraće nego kod kontrolne grupe.


Uticaj Cordycepsa na funkciju srca
Istraživanja provedena na pacijentima sa kroničnim srčanim oboljenjima pokazuju da dugotrajno uzimanje Cordycepsa u kombinaciji sa uobičajenom terapijom - digoksinom, hidrohlorotiazidom, dopaminom i dobutaminom, dovodi do poboljšanja kvaliteta života pacijenata, u usporedbi sa bolesnicima iz kontrolne grupe. Pod tim se podrazumijeva opće fizičko stanje, mentalno zdravlje, seksualni nagon i srčana funkcija (Chen, 1995).

Uticaj Cordycepsa na jetru
Skoro sve studije pokazale su da Cordyceps poboljšava funkcioniranje ovog važnog organa. Primjera radi, na Orijentu se Cordyceps redovno koristi kao dodatak terapiji kroničnog hepatitisa B i C. U jednoj od studija, ekstrakt Cordycepsa upotrebljen je u kombinaciji sa ekstraktima nekoliko drugih medicinskih gljiva, kao dodatak lamivudinu u terapiji hepatitisa B. Lamivudin je uobičajeni antivirusni lijek koji se koristi u terapiji hepatitisa. U toj studiji je grupa koja je dobijala ekstrakte Cordycepsa i ostalih medicinskih gljiva pokazala bolje rezultate u kratkom vremenskom periodu od kontrolne grupe koja je uzimala samo lamivudin (Wang i ostali, 2002).

Cordyceps i seksualna disfunkcija kod muškaraca/žena
Cordyceps se vjekovima koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao lijek za mušku i žensku seksualnu disfunkciju, poput hipolibidinizma i impotencije. Preklinički podaci dobijeni eksperimentima na miševima pokazali su da ova gljiva ima efekte slične seksualnim steroidima (Wan i ostali, 1988). Klinička testiranja na ljudima potvrdila su djelotvornost Cordycepsa u borbi protiv smanjenog seksualnog nagona.

 

Neka svaka vaša terapija bude učinkovitija.  To se postiže primjenom kordicepsa!!!!

 

Originalni kineski Kordiceps!!!

Koristite originalni kineski kordiceps.  Sva ispitivanja i vjekovi iskustva odnose se na kordiceps porijeklom iz Kine.

Tiensov kordiceps je najpoznatiji kineski kordiceps u svijetu.  Mnoštvo pozitivnih iskustva je razlog tome.

 

 
 

TIENS

Vodeća kompanija u svijetu na polju kineske tradicionalne mudrosti.

To potvrđuju  milioni osoba koje koriste naše preparate.

Hitozan

Jedan od najboljih čistača tijela

Bezbolna akupunktura

Krvni tlak, koncentracija, pamćenje, rast kose...

 

Higjenski ulošci

sa kisikom i negativnim ionima

Pročišćivač voća i povrća

Jastuk s fotonsko-energetskim efektom

Preporučite nas
 
 

Iskoristite naše višegodišnje iskustvo i znanje.  Besplatne  konzultacije  na:

091/ 725 4936 (Hrvatska)

(+386)  041/ 411929 (Slovenija)

  +389 71 223 962 (Makedonija) Prof. dr Danijel Todorovski

Ljeto stiže

nahranite organizam

Home ] Up ]k

linkovi