TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:
Tiens ZDRAVSTVENI JASTUK

NOVO U HRVATSKOJ!!!!


Tradicionalna kineska medicina tvrdi san je najjeftiniji i najrasprostranjeniji način za očuvanje zdravlja, koji također promiče dugovječnost.Jedna od glavnih funkcija sna je "isključivanja" aktivnosti središnjeg živčanog sustava.. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, toksini su eliminirani tijekom spavanja kroz djelovanje limfnog sustava, jetre, pluća i debelog crijeva. Svaka od faza eliminacije događa između 9 navečer i 7 sati ujutro - u dva sata ciklusa, stoga je važno da spavanje nije poremećeno u tom periodu. Inače, toksini neće biti u potpunosti eliminirani, a to će se odraziti na to kako se osjećamo.

TIENS Zdravstveni jastuk, temelji se na tradicionalnoj kineskoj medicini, oblikovan posebno da osigura idealnu potporu vratne kralježnice. Izrađen je od svjetlih i mekih bisera vune koja je drži u ispravnom obliku. Zbog vune, i njenim elastičnim svojstvima, jastuk pruža snažnu potporu za vrat, manji pritisak na vratnu kralježnicu i sprječava gravitacijski uzrokovana spojem sa vratom, za vrijeme spavanja. Zahvaljujući kombinaciji magnetskog polja, infracrvene svjetlosti i negativnih iona,jastuka podržava ispravnu funkciju stanica u tijelu i poboljšava njihovu oksigenaciju.

Struktura proizvoda:

Antibakterijska tkanina - pomaže spavanju u čistom okruženju;
TIENS Jastuk je izrađen od turmalinske antibakterijske tkanine, koja je prošla akreditacije inspekciju SGS autentifikaciju. Te može učinkovito obuzdati rast bakterija i bez formaldehida.

Žad - pomaže mirnoći uma i smiruje živce. Žad može potaknuti živčane završetke i pruža odmor za moždane stanice. Smiruje um i smiruje živce.

Prirodni poput ametista može olakšati aktiviranja instrumenata kanala i pomoći u slučaju nesanice i poboljšati kvalitetu sna.

Dugi infracrveni zraci, negativni iona i TIENS energetske Zvijezde na položaju vrata -osiguravaju protočnost cirkulacije i podržavaju vratnu kralježnicu. Dugi infracrveni zraci imaju funkciju promoviranja cirkulacije, poboljšavaju mikro cirkulaciju i ubrzava se regeneracija stanica. Negativni ion ima baktericidno djelovanje, uništava grinje, ćisti zrak, pomaže uravnotežiti cirkulaciju, uklanja umor, opušta mišiće vrata i ramena.

Mrežno tkanje; mreža - prozračna i hypoallergenic tkanina.
Mrežno tkanje, od šarenog pletiva visoke čvrstoće. Ima jednoliku gustoću i hypoallergensko je za kožu. Tkanina ima visoku propusnost zraka. Istovremeno, u kombinaciji s tehnikom veza, proizvod izgleda jako lijepo i korisno.

EPE pjena (Biserna vuna) - lagan i otporan na udarce. Biserna vuna je lagana, mekana i uz dobru tampon izvedbu. Potpora je vratu i time je  smanjen pritisak na vrat.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, TIENS Zdravstveni jastuk: podržava vratnu kralježnicu; ublažava umor;pomaže smiriti živce; pomaže u poboljšanju sna, potpora je reguliranju imuniteta; masira kožu za vrijeme spavanja; žad daje ljepotu koži....i pomoć je u reguliranju imuniteta..

Jastuk sa svojim sastavom je pomoć:

(1) poboljšati funkcije mozga i može povećati pamćenje i inteligenciju razine (Genius Wave);
(2) Pomoći da zaspete lako
(3) daje zdravstvene koristi i ljepotu
(4) odgoditi neke od simptoma starenja.
(5) Potpora prirodnog noćnog procesa komunikacije i popravak procesa između mozga i cijelog tijela......
STARA VERZIJA JASTUKA

Trenutno nije u ponudi


Tiens jastuk kreiran je u kolovozu 2004. godine zajedno s kineskom kompanijom "Hualin" iz grada Tian Jin i japanskim Institutom bio inženjeringa "JES".

Osnovni sadržaj Tiens jastuk je tekuće - kristalna tvar, visoko molekularni polimer, vlakna s infra - crvenim zračenjem, a također i kristali turmalina, koji izlučuju negativne ione.
Pet posebnosti Tiens jastuka:
  • Četiri funkcije za poboljšanje zdravlja
  • Racionalnost konstrukcije  
  • Prozračnost
  • Higijenski čisti materijali
  • Moderan dizajn

 
Četiri funkcije za poboljšanje zdravlja

α - valovi - nova znanstvena koncepcija sna

Njemački i japanski znanstvenici pronašli su pojavu po kojoj neke biljke i kristali zrače energiju 8 - 13 Hz/s. Zračenje energije na ovim frekvencijama rezonantnim putem aktivira alfa valove te uvodi stanice mozga u sistem aktivnosti α - valova uslijed čega se formira miran san. Zdrav i miran san jača imunitet i služi kao preventiva kod različitih bolesti.

Energija iz kristala u Tiens jastuku aktiviraju α – valove a oni djeluju:
  • Stimulativno na intelektualni razvoj (α - valove zovu valovima talenta),
  • Normalizira san,
  • Daje zdravlje i ljepotu,
  • Usporava procese starenja,
  • Povećava otpornost organizma prema bolestima.

Energija fotona

Kao i životna energija čovjeka, fotonska energija ima valove određene dužine koji ulazeći u stanice organizma djeluju na njihovu obnovu, normaliziraju rad centralnog i vegetativnog živčanog sustava, uslijed čega otklanja prekomjerni umor i daje miran san.


Infra - crveno zračenje

Uz pomoć infra - crvenog zračenja (od 5,6 do 15 mikrona) moguće je poboljšati krvnu cirkulaciju. Znanstveni fakultet za istraživanje krvi u Kini otkrio je da nakon 20 minuta tretiranja infra - crvenim zračenjem moguće je 95 % povećati krvotok i mikro cirkulaciju krvnih žila. Poboljšava dotok krvi i kisika u predio glave i vrata.


Negativni ioni

U sastav jastuka ulazi i turmalin koji djeluje na čišćenje zraka i stvaranje negativnih iona u području glave. Preko kože i dišnih puteva ioni ulaze u krvotok što djelotvorno poboljšava i regulira funkciju mozga i vegetativnog živčanog sustava, pojačava dotok krvi u mozak i srce. Količina negativnih iona je 2000 jed/cm2.

Racionalna konstrukcija
Eksperti u oblasti anatomije i ortopedije tvrde da konstrukcija Tiens jastuka potpuno odgovaraju fiziologiji ljudskog tijela. U ležećem položaju elastični valjčići osiguravaju idealan položaj glave, djeluju na potpuno opuštanje vratnih mišića, stvaraju osjećaj komfora. U ležećem položaju na stranu, visina jastuka odgovara klasičnoj visini ramena, što isključuje nepravilni položaj te sprječava deformaciju vratnih kralježaka.

Prozračnost
U klasičnoj proizvodnji jastuka, jastuke uglavnom pune s perjem, ptičjim puhom, različitim biljem te zrnjem. U pravilu takvo punjenje slabo propušta zrak, stvara sitno - disperzivnu prašinu i daje osjećaj zagušljivosti, suhosti i vrućine. U jastuku "Tiens" korišteni su mekani valjčići, koje održavaju potreban temperaturni balans i slobodnu cirkulaciju zraka, što svakako olakšava disanje i poboljšava san.

Higijenski čisti materijali
Klasični jastuk vrlo je teško održavati, jer se u njima vrlo lako stvaraju grinje i bakterije. Valjčići jastuka "Tiens" mekani su i imaju infra - crveno zračenje te 99,9 % štite od bakterija i grinja. Lagano ga je održavati i ne upija miris i vlagu.

Moderan dizajn
Tiens jastuk ima privlačan i moderan dizajn te je napravljen od visoko tehnoloških materijala


Kako zapravo djeluje jastuk na naš mozak
Djeluje putem rezonancije na stanice mozga. Neke tvari iz prirode (kristali) emitiraju elektromagnetske valove na koje reagriraju naše moždane stanice i pojačava se biološka aktivnost. Dakle, tajna djelovanja ovog tako posebnog jastuka je u njegovom punjenju
Trenutno nije u ponudi