TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura: 
 Ojačajte svoje organe

Loša prehrana uvjetuje slabljenje rada čovjekovih organa. Ako se ovo slabljenje nastavi, može doći i do oštećenja i trajnih posljedica za cijeli organizam.  Kako je cijeli proces postepen većina ljudi i ne primijeti slabljenje organizma. Navikava se na nova stanja bez volje i životne energije. Dok jednog dana ne nastane bolest.  

Da bi se to izbjeglo Tianshi je razvio cijelu paletu preparata namijenjenih posebno za jačanje organa i imuniteta. Svaki od tih preparata je biser za sebe.

Ojačajte svoje organe i pokrenite životnu silu u sebi. Stvorite balans i harmoniju i budite sretni kao u vrijeme mladosti

U tradicionalnoj kineskoj medicini pet je elemenata: drvo, vatra, zemlja, metal i voda. To su temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju  ljudskoj jetri, srcu, slezeni, plućima i bubrezima.

Ravnoteža pet elemenata održava ravnotežu Yina i Yanga. Kod preporuka bitno je poštivati interakciju elemenata (organa) te čovjeku pristupiti kao cjelini, a ne po djelovima što je srž tradicionalne kineske mudrosti.
Harmonija pet elemenata je temelj zdravlja i prirodne sreće

DJELUJTE NA UZROK, A NE NA POSLJEDICU!!!!

Krug pet elemenata nam to otkriva.

Nekada samo na dvorovima kineskih careva i vlastele. Preporučam ga svima i u svim prilikama Povijest o primjeni kordicepsa  u Kini kao sredstva za učvršćivanje zdravlja i preventive ima već više od 1200 godina. Već prije mnogo stoljeća Kinezi su priznavali kordiceps kao božje čudo, talisman. Kako su govorili Kinezi da kordiceps pomaže ljudima u izbavljenju od mnogih tegoba. Kordiceps obitava u visokim brdima Kine: u provincijama Sičuanj, Junjnanj, Cinhaj i Tibet.

On je jedan od najboljih prirodnih preparata  za regulaciju imuniteta u svijetu.

Resveratrol je biljni antioksidans koji se nalazi u košticama grožđa. On ima antibiotičko i protuupalno djelovanje, sprječava oksidaciju i mutagenezu, djeluje kao snažni antioksidans koji štiti stanice organizma od štetnog utjecaja slobodnih radikala, normalizira razinu kolesterola i triglicerida u krvi, uklanja taloge na stijenkama krvnih žila i čisti krvne žile, poboljšava cirkulaciju krvi i time doprinosi sprječavanju ateroskleroze i drugih kardiovaskularnih bolesti.Jedan je od najjačih prirodnih antioksidansa.
Biljka gynostemia raste u brdovitim šumama koje su uvijek pod maglom. Tvar saponin dobivena je iz lišća gynostemie.  U drevnim vremenima, kako je navedeno u djelu “Biljka koja spašava život u nerodnoj godini”, saponin se primjenjivao kao sredstvo za suzbijanje upalnih procesa, za snižavanje temperature, kao antitoksično sredstvo pri trovanju hranom i za liječenje takvih bolesti kao što je infekcijski hepatitis.
Olakšava dovođenje kisika u stanice. Vrhunsko prirodno sredstvo protiv depresije i stresa.
Ulje iz pšeničnih klica  je prirodno ulje iz klica pšeničnih kultura s vrlo visokom prehrambenom vrijednošćuZa sve koji imaju problema sa vidom i previše gledaju u ekran.  Lutein,  zeaxanthi, goji bobice, ekstrakt borovnice, ekstrakt cvijeta nevena
Najmoćnija prirodna kombinacija: glukozamine, chondroitin (morski), hijaluronska kiselina, Agaricus Blazei, kurkuma, đavolja kandža
Pripremljen na bazi ekstrakta koštica crnog grožđa u čijem su sastavu fioflafonoidi (prirodni antioksidansi) i resveratrol (vigor rousing)

.