TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:
 Neka svjedočanstva zadovoljnih korisnika naših preparata i aparata

Alergija

Suzana,  40 g. Zagreb
Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Koristila kalcij, kordiceps i cink. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

Depresija
Djevojka, 27 godina
Povremene teške depresije sa strahovima i nemogućnošću kontrole svojih postupaka(misli da je svi žele prevariti).  Koristi sleeping.  I stanje se popravlja nakon 15 minuta od uzimanja tablete.  Osoba postaje savršeno pribrana, potpuno vladajući sobom i svojim postupcima.

Jura, 37 godina
Preopterećenost poslom i problemi u poslu doveli ga do depresije i nezadovoljstva.  Nakon korištenja sleepinga ponovo mu se vratila radost i životno zadovoljstvo.
 

Iskustva u primjeni higijenskih uložaka Airis

Ksenija  (091 165 9166)
Prezadovoljna sam sa Tiensovim higijensakim ulošcima. Od kada ih nosim osjećam se lagodno, sigurnije. U toku ciklusa osjećaj svježine je dominantan  Uistinu ženi vraća dostojanstvo. Moje prijateljice nose ove uloške na moju preporuku. Na svadbi na kojoj smo bili skupa koristile su ih prvi put i sve su mi bile zahvalne. Moja  prijateljica Mirela  bila je iznenađena kako tokom vrućih dana nema više problema sa ulošcima. Sada kupuje za sebe i kćer redovito. Mojoj  sestričini Jasni je toplije kada koristi svakodnevno uloške što joj je bitno jer često bravi vani.


Jelena
Imala sam probleme sa spuštenom maternicom zbog tri uzastopna poroda. Nosim Tiesnove uloške već mjesecima i prezadovoljna sam sa njima.


Ljiljana (095 9017164)
Kod prve informacije mi se učinilo da su HU Airiz / Tiens , skupi i da trebam napraviti dobru kalkulaciju da bih ih koristila. Radim takav posao, da sam cijeli radni dan u nemogućnosti da se odvojim od stranaka ili da obavim nesto za sebe. Svježina koju dobijemo koristenjem HU Airiz /Tiens za vrijeme ciklusa -daje i dodatnu sigurnost koja mi je jako potrebna kada sam jako okupirana poslom. Umor od prebukiranog radnog dana -nestaje! Osjecam se svježe, osjecam energiju! 


Sandra (095 9038810)  
HU Airiz / Tiens, dnevni, dala mi gdja Verica  i rekla da cu odmah osjetiti svjezinu, snagu...i prezentirala mi vise nacina koristenja HU Ariz/ Tiens...odusevili su me. Toplo preporucujem svima.

Herpes
Umirovljenik,
Svakoga mjeseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu.  Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.
 
Koža i fleke
Vesna, 30 godine
Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica (čisto maslinovo ulje) 15 do 20 minuta.  Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje.  Danas više nema problema sa prištevima.

Jelčena, 34 godine                                                                                                  
Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila hitozan i pjege su potpuno nestale.

Lidija,35 Lidija                                                            
Problem izraženih pigmentnih mrlja na predjelu oko očiju i brade. Svi preparati koje je od tada koristila nisu se pokazali učinkoviti. samo su isušili i nadražili kožu. Upotrebom Tianshi proizvoda izvana i oralno (hitozan, kapsule ljepote). Za nepuna 3 mjeseca  riješila je problemi vidno poboljšala stanje kože.
 
Dubravka, 42 godine
Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški).   "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima ".
 
Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tiensu.
 
Neda, 44 godine
Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.
 
Silvana, 49 godina
Oduševljena sam lifting efektom preparata Tianshi izvana, a naročito rezultatima postignutim aparatom Sjue Bao. radila sam kombinaciju akumpresure i masažu nefritom. U samo jednom tretmanu koža se vidno podmladila. Jako sam zadovoljna rezultatima hitozan losiona na koži tijela. bedra su mi čvršća sa puno manje celulita.
 
Mononukleoza
Nikolina, 23 godine 
Nakon preležane mononukleoze kapsulama ljepote oporavljena jetra,
 
Psorijaza
Josip, umirovljenik
20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, cink, hitozan, spirulina, kalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

Dubravka, umirovljenica,
Bolovala godinama od psorijaze. Lječila se bezuspješno na sve moguće načine.  Nakon 10 mjeseci primjene Tiens preparata ima čistu kožu. Na slici prikaz stanja prije korištenja  naših preparata i nakon korištenja:

 
Ana, 53 godine
Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje se popravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.
 
Voda u koljenu
Krešimiri, 47 godina 
Voda u koljenu, hrskavica oštećena, bez refleksa u zglobovima.  Svake godine dva puta punktiranje koljena.  Masiranjem koljena aparatom za masažu(zonska akupunktura), ove godine prošao bez punktiranja vode i lakše hoda
 
Upala uha, dijete 8 mjeseci,,  Zagreb
Upala uha, visoka temperatura. Kordiceps 1/5 kapsule u čaj.  Nakon dva dana temperatura normalna, upala nestala.
  
Parkinsonova bolest
Mladen, 58 g.
Parkinsonova bolest, početak Alzheimera,  Prije upotrebe hodao uz pomoć invalidskog pomagala na kotačićima i otežano govorio.  Koristio: antilipidni čaj, dvostruku celulozu,hitozan, sleeping, kalcij s lecitinom. Nakon dva mjeseca korištenja preparata hodao samostalno dnevno šećući 1,5km i počeo razgovjetnije govoriti.  Nakon šest mjeseci svakodnevno ide u šetnju sa psom nekoliko puta dnevno.
 
Iskustvo kod multipleskleroze
Marijan,  Zagreb
Moj prijatelj već 12 godina boluje od multipleskleroze. Potrošio je skoro cijelo bogatstvo na razne preparate ali poboljšanje nije osjetio.  Prije nekog vremena preporučio samo mu Tianshi preparate.  Počeo je piti kalcij s lecitinom.  Nakon samo jedne kutije on je ponovo počeo sticati kontrolu nad lijevom nogom. Tako da je mogao i čarape navući na noge. Radost mu se povratila i nada da može poboljšati svoje stanje.
 
Iskustva kod osteoporoze
kalcij se pokazao najjačim preparatom upravo kod osteoporoze. Možete kod nas pogledati nalaze tri  gospođe iz Rijeke i vidjeti uspješnost primjene kalcija kod osteoporoze. I uvjeriti se u učinak.  
 
Zdenka, 74 g.  Zagreb
Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tiens kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo. Koristila kalcij, cink, gai bao, antilipidni čaj, hitozan, kordiceps.
 
Ružica, 56 g.,  Zagreb
Osteoporoza i artritis.  Koristila klacij i antilipidni čaj. Vidno poboljšanje pokretljivosti svih kostiju.  Bolovi 90% manji.  Stisak šake gotovo normalan.
 
Iskustvo kod problema sa zglobovima
Jevgenije,  Zagreb
Kako sam se u mladosti bavio sportom, počeli su s vremenom problemi sa koljenima. Sve sam se teže kretao. Supruga mi je predložila da koristim kalcij.  U početku sam bio skeptičan.  Međutim kada sam počeo koristiti kalcij bolovi su nestali i ja se danas mogu kretati bez problema.  Čak se i osjećam 15 godina mlađi.

Bol u koljenu

Ranko, 53 godine
Imao sam velikih problema sa koljenima. Kako igram nogomet svake subote, često sam se povrijeđivao i šepao zbog bolova.Ove godine se pojavio i bol u zglobovima prstiju i moram priznati da sam bio zabrinut. Uzimao Flexi 1+1 tableta dnevno, hitozan i Tiensov kalcij. Sada više nemam problema sa koljenima. Nestali i bolovi u zglobovima prstiju. Igram nogomet bez straha da ću se povrijediti i ponovno šepati danima.
 
Behter
Miro, 50 g.,  Zagreb
Behter 15 godina. Godinama koristio voltaren-retard, forte, čepići, lumidol,mioflex… Nakon korištenja kalcija, cinka, kalcija s lecitinom, hitozan, mravac.  Nakon tri tjedna nestali bolovi osjeća se super.
 
Problemi kičme
Mila 40 g.  (tel: 047 431648)
Bar dva puta godišnje nepokretnost i terapije.  Koristila hitozan i kalcij.  Već druga godina bez problema sa kičmom.
 
 Upala tetiva na ruci
Upala tetiva na ruci i jaki bol. Na hitnoj primila voltaren, nakon nekoliko sati bolovi ponovo počeli.  Primila 10 blokada, bolovi i dalje nesnosni.  Koristila kalcij, bkalcij s lecitinom, kordiceps. Nakon dva dana korištenja preparata bolovi nestali.
 
 
Problem sa tlakom
Marija, 60 g. Zagreb
Imala sam problema sa povišenom masnoćom, visoki tlak, probleme sa želucem (moram jesti jako laganu hranu - lešo). Uzimala sam antilipidni čaj u vremenu od 160 dana . Osjećam se izvrsno, imam redovitu stolicu, a tlak mi je potpuno normalan.
 
Miroslav,54 g., Zagreb
Povišeni krvni tlak, problemi sa bubrezima i mjehurom.  Koristio antilipidni čaj, kordiceps, cink, kalcij.  Tlak je u granicama normale. Problemi sa bubrezima i upalom mjehura nestali čak je i problem pražnjenja stolice bitno poboljšan.

Trn u peti
Anton 58 g., Zagreb
Trn u peti.  Koristio gai bao. Nakon tri tjedna potpuno prestali bolovi i nestao trn u peti.
 
Neplodnost, )
Prije nego su krenuli sa korištenjem sintetičkih preparata , bračni par odlučio krenuti sa Tiens preparatima.  Uspješno riješen problem dugogodišnjih pokušaja da dobiju dijete. Korišteni Kordiceps i cink.