TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:   
  Ekstrakt koštica grožđa

     HolikanSastav:
ekstrakt koštica grožđa (Vitis vinifera)

Pakiranje:

Pakiranje sadrži 60 kapsula

Način primjene:
Uzimati 1 kapsulu 2 puta dnevno


Holikan je vrlo jak antioksidans, puno jači od vitamina E i C i beta-karotena. Štiti organizam od razornog djelovanja slobodnih radikala.

U čemu je tajna resveratrola?

Poznato je da su Francuzi veliki gurmani. Francuska se kuhinja uvijek isticala po visokom sadržaju masnoća i kolesterola, međutim, primjećeno je da su kardiovaskularne bolesti u Francuza mnogo rjeđe nego u drugih naroda. U usporedbi s Amerikancima, kardiovaskularne bolesti Francuza su gotovo za 50% manje. Danas je ta zagonetka otkrivena. Stvar je u tome što Francuzi više upotrebljavaju crno vino u kojem ima resveratrola - holikana!


Resveratrol je biljni antioksidans koji se nalazi u košticama grožđa. On ima antibiotičko i protuupalno djelovanje, sprječava oksidaciju i mutagenezu, djeluje kao snažni antioksidans koji štiti stanice organizma od štetnog utjecaja slobodnih radikala, normalizira razinu kolesterola i triglicerida u krvi, uklanja taloge na stijenkama krvnih žila i čisti krvne žile, poboljšava cirkulaciju krvi i time doprinosi sprječavanju ateroskleroze i drugih kardiovaskularnih bolesti.

Tiens Holikan u kapsulama je  napravljen pomoću moderne bioinženjering metode i samo se najkvalitetnije grožđe  koristi u njegovoj proizvodnji.


Resveratrol predstavlja najjači antioksidans pronađen u prirodi čije je djelovanje jače 1000% od ostalih poznatih antioksidanata. Veže i izbacuje slobodne radikale iz organizma. Slobodni radikali su osnovni uzročnici uništavanja staničnih membrana što dovodi do promjene strukture DNK (nosilac nasljednih svojstava), poremećaj reprodukcije zdravih stanica, što dovodi do nastanka tumorskih procesa. Slobodni radikali su čimbenik starenja organizma (posebno koža) i gubljenje imuniteta.

Resveratrol djeluje protiv raka, usporava rast stanica raka a istovremeno ima sposobnost obnavljanja zdravih stanica (9-18%). Istraživanja su pokazala da efikasnost kod raka dojke iznosi 43-47%, raka jetre 37-48%, raka želuca 34%. Resveratrol djeluje kod postojećih tumora a također i kod predmalignih stanja. On je snažno sredstvo detoksifikacije (posebno jetre) i razlaže mnoge ksenobiotike (ljekovi, pesticidi, alkohol...).

Resveratrol čisti tijelo od svih vrsta štetnih masnoća (kolesterol, trigliceridi), čisti krvne žile, razlaže krvne ugruške (kardiovaskularna oboljenja - insult, infarkt, ateroskleroza). Također je dobar za liječenje proširenih vena, protiv alergijskih bolesti, daje odlične rezultate kod šećerne bolesti naročito kod liječenja dijabetičke retinopatije i visokog tlaka. Resveratrol daje koži mladenački izgled.


Koliko smo daleko od hiperlipidemije?

Svi mi maštamo o zdravom životu, zdravlje je najkrasniji fragmet simfonije života. Samo zdrav čovjek ima mogućnost ostvarenja svoje mašte i može osjetiti svu sreću života.
Kod poboljšanja života i prehrana ljudi znatno se poboljšava. Istodobno s poboljšanjem prehrane, zbog neravnoteže u njenoj strukturi, u ogranizmu čovjeka sakupljaju se masti i kolesterol, što izaziva bolest suvremene civilizacije, koja se zove hiperlipidemija. Osim toga, ubrzani ritam života dovodi do stalnog osjećanja “psihičkog pritiska“ što izaziva stresno stanje, a to je glavni uzrok nastajanja hiperlipidemije. Kod hiperlipidemije raste razina serumskog kolesterola, triglicerida ili kolesterola niske gustoće. Hiperlipidemija je najopasniji faktor nastajanja bolesti krvnih žila, srca i mozga. Ova bolest u početnoj fazi nema kliničkih simptoma ali može ubrzati proces sklerotizacije arterija, izazvati bolest povišenog krvnog tlaka (hipertenziju), dijabetes, dovodi do “masne jetre”, ciroze jetre, pankreatitisa, kolecistitisa i drugih oboljenja.