TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:
TIENS HITOZAN

Često postavljana pitanja  

P1: TIENS Hitozan ima mnogo zdravstvenih dobrobiti. Može li pomoći kod detoksikacije tijela?

O: TIENS Hitozan čisti tijelo i probavni sustav od teških metala poput žive i olova, kao i od toksina uz pomoć svoje sposobnosti vezanja i na kraju izabacivanja štetnih tvari ekskretom. Može aktivirati i prirodni obrambeni mehanizam tijela.


P2: Za koga se TIENS Hitozan posebno preporuča?

O: TIENS Hitozan preporuča se ljudima koji:

•žele izbalansirati tjelesnu težinu ili sehraniti niskokalorično;
•žele održavati probavni sustav u odličnim stanju;
•pate od hiperlipidemije i povišenog krvnog kolesterola;
•žele detoksicirati tijelo ili održati svoju kožu čistom i lijpom.

P3: Što je hitozan?

O: Hitozan je prirodno dijetalno vlakno koje ima izuzetnu sposobnost vezanja masnoća. Obično se nalazi u oklopima rakova, insekta i u staničnim membranama nekih vrsta gljiva.  
TIENS Hitozan kapsuliran je kao bezbojni, bezmirisni prah koji ne sadrži konzervanse. 

P4: Zašto je TIENS Hitozan superiorniji od ostalih hitozana drugih proizvođača?

O: TIENS Hitozan ima iznimno učinkovitu formulu zahvaljujući svojoj kemijskoj strukturi koja naglašava apsorpciju masnoća.
Znanstveno gooreći, ima vrlo visoki stupanj destilacije hitina, od čak 85% - to mu daje snažnu biokemijsku aktivnost, koja rezultira boljom apsorpcijom masnoća.  

P5: Što znači „Bolja razina apsorpcije”, na što se odnosi i kako je povezana s dobrobitima TIENS hitozana?

O: S većom stopom apsorpcije, TIENS Hitozan ima sposobnost vezanja većeg volumena masnoća, smanjujući time višak masnoća koje se nakupljaju u tijelu.


P6: Koji je izvor TIENS Hitozana?

O: TIENS Hitozan dobiva se iz oklopa aljaškog crvenog raka, koji živi u drevnim, nezagađenim vodama. On se smatra jednim od najvrijednijih izvora hitina, prethodnika hitozana.

P7: Što je destilacija i kako je povezana s hitozanom?

O: Jednostvano rečeno, destilacija mijenja netopljiva i neprobavljiva vlakna hitina u topljiva vlakna hitozana.  Kemijske reakcije ukuljučuju uklanjanje amino-acetilne grupe iz molekularnog lanca hitina, koja za sobom ostavlja kompletnu amino-skupinu i hitozan.  

P8: Kada se govori o destilaciji hitozana, što znači 85% DDA čistoće?

O: DDA označava stupanj destilacije. On određuje maksimalnu apsorpciju i učinkovitost hitozana bez da utječe na ostala svojstva. Kemijski govoreći, odnosi se na broj slobodnih amino-acetilnih grupa u polisaharidima, ili na stupanj u kojem su bile uklonjene iz lanca hitina. Stoga, čistoća od 85% daje optimalnu strukturu, gdje hitozan ostaje vrlo topljiv u vodi i bioadhezivan, a istovremeno lanci polisaharida nisu prefragmentirani da izgube sposobnost vezanja masnoća.   

P9: Kako TIENS Hitozan može pomoći kod gubitka tjelesne težine?

O: TIENS Hitozan učinkovito pomaže kod regulacije tjelesne težine smanjujući kalorijsku vrijednost obroka kroz iznimsnu sposobnost apsorpcije.  Vezanjem za masne čestice, postaju neprobavljiva i masnoće se tada izbacuju iz tijela.  Nakon ulaska u želudac TIENS Hitozan može značajno povezati svoju veličinu u prisutnosti vode, dajući djelomičan osjećaj sitosti, smanjujući učestalost gladi i prevenirajući prejedanje.  Dokazano je da samo jedna molekula TIENS Hitozana može vezati 600 do 800 puta više masnoća u usporedbi sa svojom veličinom.


P10: Preporuča li se TIENS Hitozan osobama koje imaju poremećaje s masnoćama?

O: TIENS Hitozan ima sposobnost vezanja masnoća, smanjenja intestinalen apsorpcije masnoća i eliminacije žučne kiseline i kolesterola iz probavnog sustava. Kao rezultat, TIENS Hitozan može pomoći u smanjenju LDL kolesterola i triglicerica u krvi, a time i povećati razinu HDL kolesterola (dobar kolesterol). Redovita upotreba TIENS Hitozana pomaže i u regulaciji metabolizma šećera u krvi. Zaključak je DA, preporuča se osobam,a koje imaju poremećaje s masnoćama.

P11: Spomenuto je da TIENS Hitozan može pomoći u regulaciji preistaltike i probave. Kako to funkcionira?

O: TIENS Hitozan facilitira transport sadržaja želuca u probavni trakt. Pošto je dijetalno vlakno ima sposobnost poboljšavanja intestinalne peristaltike. Dodatak  TIENS Hitozan prehrani poboljšava i stvaranje bakterijske flore u probavnom sustavu, što doprinosi većem zdravlju probavnog trakta.