TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:     
          Hitozan

Tiensov hitozan je jedan od temeljnih preparata koje preoručujemo za čišćenje  i odkiseljavanje tijela. Osobe koje ga koriste vrlo brzo osjete da su radosnije i manje zgrčene.

Sastav: Hitozan, Hitin.
Pakiranje sadrž 100 kapsula.
Načn primjene: 2 kapsule 2 puta dnevno popiti s toplom vodom

Hitozan koči proces starenja, povećava imunitet, vrlo je dobro sredstvo za preventivu bolesti, regulira biološki ritam i pomaže u brzom oporavku ljudskog organizma. Tiens Hitozan je prirodni proizvod koji regulira fiziološke funkcije organizma. Proizveden je od oklopa morskih crvenonogih rakova i vrlo je popularan u svijetu.


Djelovanje:

  • -Hitozan pomaže u održavanju idealne tjelesne težine i preporuča se osobama koje imaju probleme s masnoćama.
  • -Olakšava transport sadržaja želuca dalje u probavnom traktu.
  • -Jača sluznicu crijeva i poboljšava peristaltiku.
  • -Vlakna hitina imaju sposobnost vezanja i uklanjanja žučne kiseline i kolesterola iz probavnog sustava – snižavaju količinu LDL kolesterola u krvi.
  • -Redovita upotreba TIENS HITOZANA pomaže u kontroliranju metabolizma šećera u krvi i cirkulacije.
  • -HITOZAN čisti probavni sustav i cijelo tijelo od teških metala, poput žive i olova, kao i od toksina.
  • -Može aktivirati tjelesni prirodni obrambeni sustav.
  • -Dodatak HITOZANA u prehrani iznimno je koristan za crijevnu floru probavnog sustava.

TIENS HITOZAN napravljen je od ljuske crvenonogih rakova. To se odlikuje vrlo visokim stupnjem destilacije hitina – čak 85%. Što je viši stupanj destilacije organskog sastava, jača je biokemijska aktivnost sadržana u hitozanu. Dakle, formula je iznimno učinkovita. Hitozan je vlaknasta struktura i ima svojstva upijanja vlage te dobru apsorpcijsku sposobnost. Hitozan pomaže peristaltici probavnog trakta povećvajući volumen fecesa, a samim time skraćuje vrijeme prolaza probavljenih tvari kroz crijeva, smanjuje tlak u crijevima i onemogućva organizmu upijanje šetnih sastojaka hrane. Također, poboljšva probavu i služi kao preventiva karcinoma debelog crijeva.
     
TIENS HITOZAN je formula koja učinkovito nadopunjuje prehranu za mršavljenje. S jedne strane umanjuje kalorijsku vrijednost hrane zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti vezanja masnih čestica. S druge strane, kad dođe do želuca udvostruči volumen i stvara osjećaj sitosti.


•Ekstrahiran iz crvenonogih Aljaških rakova, konzistentnog i pažljivo biranog kvalitetnog izvora

•Nema alergena

•Bez GMO

•Veže na sebe 800 puta veću težinu masnoća od svoje vlastite

•Prevenira nakupljanje težine i masnoća snižavajući akumulaciju lipida u tkivima

•Proizveden prema smjernicama ISO i HACCP

Moć apsorpcijeNeka iskustva koja vam mogu pomoći kod odlučivanja. Nazovite i saznajte sve što vas zanima.

Ranko 52g, Zagreb
Imao sam bol u ramenima i rukama i bilo je opterećujuće.  Koristio hitozan i kalcij Tiensov sa lecitinom i bol je nestala. Osjećaj radosti pojavio se od početka korištenja hitozana. Tako da puno bolje funkcioniram sa hitozanom i kalcijem.  

Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju bio kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tienshiu.

Dubravka, 42 godine
Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški).   "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima

Neda, 44 godine
Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.
 
Josip, umirovljenik
20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, biocink, hitozan, spirulina, biokalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

Ana, 53 godine
Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje s epopravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.


Tadija S.
Dugo vremena sam imao problem sa svrabom, bolovima, te psihičkim opterećenjem koje je pratitelj psorijaze. I sam medicinske struke, svuda sam tražio i koristio preporučene lijekove (bilo «narodne», bilo alopatske medicine). Znajući  «sve»o mojoj bolesti, nisam sa povjerenjem uzeo preporučenu terapiju. Više je bilo:… do sada sam potrošio toliko, mogu probati još i ovo…
Kada sam po shemi počeo sa preporučenim korištenjem preparata, već sam se osjećao bolje. Nakon prve terapije i radne kolege su drugima,  govorili o meni. Poznanici koji su vidjeli moju kožu, a znaju je od prije i sami preporučuju ove proizvode drugima.
Moja koža je čista