TIENS MOĆ PRIRODE

Vodeći preparati i aparati na polju kineske tradicionalne medicine


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura gdje se možete učlaniti u Tiens i kupovati po članskim cijenama:

VELIKA  AKCIJAIskoristite naše dugogodišnje iskustvo i znanje. Preporuke, savjeti  i naručivanje na mob:

Nazovite nas i saznajte kako kombinirati preparate i u koje vrijeme ih piti.
 
Postanite član i kupujte po članskoj cijeni


Proljeće je stiglo

Vrijeme je za čišćenje organizma


Poslovna prilika za sve

Jednostavno upoznajte se sa našim preparatima i aparatima. Svoja pozitivna iskustva i iskustva mnoštva osoba koje su koristile naše preparate  prenesite drugima.
Radionice:

Učestvujte na našim jedinstvenim radionicama i saznajte sve tajne korištenja preparata i aparata

ZAGREB
SPLIT
RIJEKA
VARAŽDIN
OSIJEK

Korisno svima koji traže najpovoljnije dopunsko zdravstveno osiguranje


Posjetite i Tiensov zastupnički ured Natura:           
        Dvostruka celuloza

Preporučamo svima da jednom godišnje očiste svoje crijevne resice na jednostavan i prirodan način. To je temeljni uvjet  kvalitetne apsorpcije hranljivih tvari.

Sastav: poliglukoza, plod gloga (Crataegus monogyna), kukuruzna celuloza (Zea mays).

Oblik pakiranja i način primjene: Pakiranje sadrži 70 tableta. Uzimati 3 tablete 2-3 puta

Mnogi ljudi priznaju da su prehrambena vlakna jedna od sedam najvažnijih hranjivih tvari, zajedno s bjelančevinama, ugljikohidratima, lipidima, vitaminima, mikroelementima i vodom. Prehrambena vlakna su prijeko potrebna za odvijanje brojnih funkcija u organizmu.

Postoje dvije vrste prehrambenih vlakana: vlakna topiva u vodi i netopiva vlakna. Topiva vlakna se u procesu probave otapaju stvarajući viskoznu masu koja štiti cjelokupan probavni sustav od apsorpcije različitih supstanci. Netopiva vlakna prolaze kroz probavni sustav gotovo nepromijenjena, ali zato imaju sposobnost apsorpcije vode čime pripomažu redovito pražnjenje crijeva.

Tiens Dupla celuloza u svom sastavu sadrži i topiva i netopiva vlakna što ju čini odličnim saveznikom zdravog probavnog sustava, ali i cjelokupnog organizma. Tiens Dupla Celuloza normalizira stolicu te pomaže sniziti unutarnji tlak u crijevima. Također, može poslužiti kao preventivno sredstvo kod zatvora kao i hemeroida te proširenih vena donjih udova, izazvanih dugotrajnim zatvorima.

Dupla celuloza, također, skraćuje vrijeme dodira toksičnih tvari s crijevnom sluznicom i na taj način može preventivno djelovati i kod najtežih bolesti (npr. tumor debelog crijeva). Dupla celuloza omogućuje bolji metabolizam lipida i lipoproteina u krvi, ublažuje srčane bolesti izazvane sklerozom koronarnih žila, može skratiti vrijeme prolaza masnoća kroz crijeva, pomaže pri apsorpciji žučne kiseline te smanjenju apsorpcije tvari nastalih u procesu probavljanja kolesterola i triglicerida. Stoga dupla celuloza pomaže u prevenciji pojave ateroskleroze i bolesti koronarnih žila. Istraživanja su pokazala da prehrambena vlakna pomažu regulirati razinu glukoze u krvi zbog čega osobito pogoduju osobama sa šećernom bolešću.


Dupla celuloza, također, doprinosi osjećaju sitosti te samim time smanjuje potrebu za hranom i može pomoći u regulaciji tjelesne mase.

Način primjene:

Uzimati 3 tablete 2-3 putaNaručite na: 091/ 534 3844 ,  095/ 538 9740  email:  savjeti@gmail.com

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo. Naručite se za stručne konsultacije ili radionice.
Iskoristite besplatnu analizu aku. meridijana prije i nakon korištenja naših preparata.